burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 arkadaşlar bu akşam türkmaxı öylesine bir açmışken bu filmi gördüm. başlayalı 10 dakika olmuştu ama oturup izlemeye koyuldum. reklam girdiğinde izlemeyi bıraktım. çünkü bu filmi en başından ve sonuna kadar izlemek istiyorum. neyse , bu filmin tekrarı yarın olacak saat 17:50 de türkmaxda. (Digiturk) 2003 yapımı, olgun arun filmi. konusu kısaca şöyle; iki psikopat ve hayatın sillesini bir şekilde yemiş kişi, istiklal caddesindeki tramvaya biner ve içindekileri rehin alırlar. şiddet dozajı hafiften yüksek. oyunculuklar çok cesur. tv başından ayrılıp ekşisözlük'e baktım neymiş ne değilmiş diye, orada ayrıntılı şekilde bulabilirsiniz konusunu. benim izlediğim en orijinal fikirli filmlerden biri, senaryosu oyunculukları güzel olsa da replikler ilk başta biraz zorlama geldi bana. kaçırmayın mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 İlginçmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 reklamlarını gordumde izlemeyi unuttum :) güzel bir filme benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar