aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 3,8 hissedilmemesi lazım. oha seviyesi ne oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @debuf:mimari ya da binalara destek ne bilim sağlaştırma projelerinden bahsettim. ya bir kere şehrin yeri çok sakat,depremden sonra bu kadar şey kazınınca her şeyin yeni baştan kurulması başka bir yerlere kaydırılabilirdi belki,bataklık üzerine kurulu sakarya .patates tarlaları üzerine resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 MS gelse de anlasak, yüzeyde ne kadar hissedilmiş diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 5km'de 3.8'i öyle bir hissedersin ki o panikle değil oha obarey bile çekersin. Dom konuyu açan kişi 17 Ağustos'ta depremin tam merkezinde bulunan biri de olabilir ve durumun ciddiyetini gayet iyi bilip bu konuyu dalga geçmek için açmamış da olabilir. Konuya bodos yapmadan evel 2 düşün 1 jpg'le bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İstese İstemese İnsan Hissediyor ben HİÇ hissetmedim . ama hissedenler var 7.4 sonra en küçük şeyi bile hissediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 GE-TA bence burada akıl verilmesi gereken kişi ben değil, dediğin gibi bir durumun bahsi geçiyorsa olan depremle taşşak geçen şahıs olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ge-Ta benim hatam garbage 'a acmiş olmam ama insanlar bilmezler olayin ciddiyetini evet ben yaşadim tam merkezinde yaşadim olayin yaralarini hala taşıyorum, ciddiyetsiz arkadaslarda bir gün depremi yaşarlarsa görürler (japonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 herkesin bir şekilde kafası karışıyor bu olaylarda.kimseyi suçlu görmenin de pek bir anlamı yok şu an. uzatmamızın da alemi yok. geçmişler olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 japon'un depremi yaşayıp yaşamadığını ya da başından ne geçtiğini bilmediğiniz için yorum yapması oldukça kolay olabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ozmn bi kere gordun sen japonu ahahah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aha-ha-ha-ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar