Grimwolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Saat 12:30'da İstanbuldan binsem kaç gibi (eta) New York JFK havaalanında olurum? Amerika saatine göre ? Bilen var mı acaba? Bir de uçuş numarası biletin neresinde yazar ? (THY) Thy'yi arıyacaktım sormak için üşendim şimdi buraya yazıyım dedim : ) bilen yoksa yarın sabah arıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 17:30 - 18:00 jfk uçakları genelde 001 oluyo. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:41 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kaçta varcağın biletin üstünde yazar :) uçuş nosununda nerede yazdığını hatırlamıorm, ama o da biletin üstünde yazıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Benim bilette bir gariplik var herhalde : ) Üst kısımda gayet güzel From: Istanbul tarih saat hedeleri yazıyo ama alt kısımda sadece TO: NY JFK diye yazıyor tarih saat yok aynı şekilde biletin hiçbir yerinde flight number yazmıyor ve biletin alt kısım saçma sapan rakamlarla dolu o yüzden biraz kafam karışmış durumda bulamadılar da hala şu ışınlanma zımbırtısını uçakla uğraşıyoruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 16:45 diyo ama rötar mötar 5i geçer o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 geiçici bilet o, onda olmaz uçuş no :) ama varış saati olmalıydı :) uçağa binerken sana gerçek biletini vercekler :) ben sende gerçek biletin var sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar