Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'e başlamak ya da başlamamak. işte bütün sorun bu..

MumChamber

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ahali.
ben bu oyuna beta test döneminin ilk üye alımında başvurmuştum. "istersen cd sipariş et, aylık da para ver tester ol" demişlerdi. ben de "hadi lan, tester olmaya para mı vercem dallama" dediydim kendilerine. ama şimdi keşke girseydim diyorum :))

Şimdi www.paticik.com/swg/ 'ı gezerken canım nasıl çekti anlatamam. bir kaç gündür başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyorum. sanırım başlıycam. ama tabi para güzel. insan iki kere düşünüyor. bir kaç sorum olacak, yanıtlarsanız nasıl sevinirim anlatamam. (aslında anlatırım da, çok uzun sürer. siz anlamış gibi yapın.)

- biz iki kişi oyuna başlasak, ikimizin de cd alması lazım mı? yani kayıt sistemi uo gibi mi yoksa ao gibi mi?
- lag durumu nasıl? (gününü büyük bir bölümünde i.t.ü.'nün t3 bağlantısından yararlanıyorum fakat çalışma durumu sebebiyle pek bir oyun oynayamam.. 56k bağlantıda "hay laga koyim. oynamıyorum lann" der miyim? (istek soru : 128k adsl bağlantıda nasıl olur?) ) UO'cu arkadaşlar OSI ile karşılaştırırlarsa çok iyi olur.
- satılık account durumları nasıl? istanbulda filan satan birilerini bulabilir miyim?
- oyuna alışmam aylar sürer mi? mesela ben uonun inceliklerini, neyin nasıl kasılacağını iki üç ayda öğrenmiştim. burda da birileri kol kanat germezse isyan eder miyim?
- bana kol kanat gerer misiniz (duygu sömürüsü yapar):P
- bu oyuna ne kadar zaman ayırmak gerekir? uodaki gibi baya baya skill kasmak lazım mı? skill kasmadan bir explorer da zevk alabilir mi? "ohaa bak neler varmış lan" dan başka zevk alır mıyım? (yeni bir şeyden bir kere zevk alırsın ya.. o bağlamda..)
- amazondan filan istesem oyun kaç günde gelir? gelir mi? kaç para ekstra isterler?
- türk arkadaşlarımız çok var mı? ingilizce konusunda sorunum olacağını sanmıyorum da yabancıların (özellikle de ırkçı amerikanların) tavırları gerek osi'deki bir kaç günümden gerekse continuumdan izlenimlerimle hoşuma gitmiyor.

sorularım bu kadarla bitmeyecek sanırım :)
yüz bulursam astarını da isteyeceğim :P

herkese teşekkürler, yarışmacı arkadaşlara başarılar.[hline]its supersonic

[Bu mesaj MumChamber tarafından 07 October 2003 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj MumChamber tarafından 07 October 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

- rivayet o ki iki kisi ayni key ile ayni anda fakat farkli serverlerde oynayabiliyor, deneyen oldu ben denemedim.

- normal kablonetle 256 ms ping 0% packet loss sabit. lag diye bi olay yok benim icin.

- satilik accountlar cok fazla degil ama bir iki tane satan arkadas var, eno ile bir konus istersen. forumdan Eno diye ozel mesaj at.

- oyuna alisman 2 hafta surer. zor degil. ama eger craft karakter isen ticaretini oturtman daha uzun surer.

- rebelsen FrF sana kol da gerer kanat da.

- cogu profession icin skill kasmak duz, kolay bir is. bazilarinda cok zaman aliyor, bazilarinda uyuz. ornegin 1 m credit borc alirsan birinden gider bir yerden bilmemkacyuz k steel alip 2-3 gunde cok rahat weaponsmith masterleyebilirsin. ama doctor olacaksan bu sefer milletin pesinde kosup heal etmen lazim bu daha cok ugrastirir ve zaman alir. unarmed xp gibi alinmasi duz ama uzun zaman alan seyler de var. bir explorer skill kasmadan inanilmaz zevk alir, ben dahi bazen killaniyorum cikayim su ormanlara daglara gezeyim tozayim diye, safi manzaralar ve 3-5 kisi bir arbededen sonra yapilan kamp bile bi tuhaf ediyor adami. cok mistik gezegenler var, cok ic acici mekanlar var. explorer icin ozel skiller var, master scout olursn master ranger olursun hicbi oyunda olmadigi kadar exploration imkanin olur.

- amazon yollamaz, gamestoptan al oyle alicaksan, 2 gunde gonderiyor diyorlar.

- epeyce turk var, irkci amerikali da japon da yok. giren insanlarin cogu belli bir seviye uzerinde oluyor, zorlama rp yapmiyorlar ama cok gazlar rebel-imp olma konusunda. birbirine yardim etmeyen gormedim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna geldiginde /tell sad komutunu kullan gereken yardımı yaparız zaten herkese yapıyoruz, tıpkı oyundakı herkes gıbı 56k bıraz kasabılır zıra onceden hıc olmayan lag son zamanlarda bır mıktar olusmaya basladı gıbı sanırım eclıpsenın kalabalıklıgından kaynaklanıyor. yınede kabloda pek problem yasamıyoruz hemen ornekleyelım, arnayla canımız sıkıldı anchorda sakın bır geceydı bızde shuttle atlayıp bestıne starportta ındık ve allah ne verdıyse iceride imperial kestik keyıflı bı gece oldu,(bu arada bayaada guclu charlarımız varmıs onu farkettım,2 kısı bıle tırsak ımperıallerrı kutur kutur kemeye yetıyor, soz meclısten dısarı.) niye anlattım dun bende baglantı problemı vardı ve bu olaylar sırasın da 3 kere kopmama ragmen, ayakta kalan bız olduk kısacası kopmadan once mutlaka son bı sansın oluyor ve gerı geldıgınde devam edebılıyosun. tabı dezavantajlarıda var ama kısacası cok boz maz gıbı gelıyor bana baglantı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...