Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 selamlar, benim flash diskimn bozuldu garantiye verecem ama faturasını kaybettim. 5 yıl garantisi var diyor. Sanıyorum ki bu flash disk piyasaya çıkalı 5 yıl olmadı. Bunu öğrenip öğrenemeyeceğim bir yer var mı? Markası Kingston DataTraveller 2GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 seri numarası varsa üzerinde ordan üretim yılı bulunur... ama bununla uğraşırmı aldığın yer, bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 5 yıl önce 256 lar yeni değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Normalde fatura tarihinden başlar garanti. Sen garantiyi veren firmaya telefon açıp cihazının arıza yaptığını, kendilerini yollayacağını falan söyle. Ne belge lazım diyede sor. O şekilde uğraşmadan çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar