Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Labrador, Kangal, Kurt


Greeny

Öne çıkan mesajlar

Amma zormuş bunları ücretsiz bulmaya çalışmak ya. Şahsi görüşüm o hayvanların canlarını parayla satmak tamamen yanlış Kocaman arazim var 5 köpek koysam hipodromda koşar gibi koşar. Zaten bir tane melez köpeğim var, şöyle hem evde besleyebileceğim hem dışarı çıkarabileceğim bir Labrador istiyorum. Ya da dışarıda Rudy' e arkadaşlık edebilecek asil bir kangal ya AÇK. Bir heveslendim sitelere baktım, sahibinden.com daki fiyatlar nedir öyle. Ya anlarım tabi ki bir miktar para istersin, sonuçta bedavaya alan kişiler ne kadar iyi bakabilir köpeğe. Kurt versen kavgaya götürür muhtemelen. Sinirlendim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Korax, intoko.com biraz reklam olayına girmiş sanırım. İlanlar genelde, sahiplerinin podyumuna dönmüş. Süper köpekler tabi ki, özellikle kangallar. Hastasıyız. Sivas - Kangal' a gidip almak güzel olurdu tabi de. 1 depo benzin zaten 150 ytl desen, e masraflar fln 250 yi bulur hehe Kasar biraz, ücretsiz diyoruz ;p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm,aslında biraz araştırmak lazım.Ben geçen sene altını üstüne edip bi labrador almıştım,kesinlikle tavsiye ederim eğer evde düşünüyosan en sessiz sakini labrador olur zaten.Ama bahçe dediğine göre alman kurdu daha iyi olur gibime geliyo.Genelde bazı veterinerler falan ellerinde olan yavruları ücretsiz sahiplendiriyolar yada bazı köpek sahipleride oluyo.Bi veteriner falan bulsan belki oda yardımcı olabilir.Bende buralarda görür duyarsam sana ulaşırım =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alman Kurdu ev ortamina da uyumlu bir arkadas. Hatta soyle diyeyim kediden bile rahat ; Birde kedim var benim, oradan biliyorum. Oteye beriye havlamaz, pesinde dolanir durur. Kalan zamaninda da uyur.

Tek dikkat etmen gereken eger evde buyuteceksen, sabah 1 saat, aksam bir saat gezdireceksin hayvani.
Gunde 2 saat ideali, en kotu 1 saat dolastiracaksin duzgun sekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...