Joker Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 beyler bi güneş gözlüğü geldi elime oxxis marka 1.1 mm polarized camı varmış. bunun polarize kontrolünü evde kendim yapabilirmiyim? bide bu gözlükler nasıldır iyimidir bi yorum pls... Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bende yeni gözlük aldım ve özellikle polarize camla deiştirttim.. polarize tabiiki iidir.. mesela bunları denemek için özel levhalar var normal bakınca hiçbişey gözükmüyor ama o gözlükle bakınca resim görünüyor.. bu yüzden önemli.. özellikle araba falan kullanırken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet biliyorum optiklerde fln oluyor yunus resmi fln çıkıyor ama evde bunu test edebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 valla onu bilmiyorum ben gözlükçüde denemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mermer gibi yuzeylerden yansiyan goruntuler olur ya gunesli zamanlarda. Polarize gozluklerle guneste o tur yuzeylere bakarsan o yansimayi goremezsin evde bi dene istersen . Tam anlatamadım ama denersen anlayabilirsin :)) ( cam veya mermer yüzeylere bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hatırlıyorum bişeye bakıyorsun yunusu görüyorsun yunusu görebildiğin için bi ton para weriosun falan :p gercekten çok kaliteli camlar günese karsı hassiyetin warsa kesinlikle tawsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 polarize cam camlarında yansıma olan bir arabaya bakıp gözlüğü çevirirsen gözünün önünde, bazı açılarda yansımalar kaybolup geri gelir, aslında polarize filtrenin amacı bu fotoğrafçılıkta, lensin önüne takıp çeviriyorsun sağa sola, belirli yansımalar yokoluyor. Ha bir de şey çok kolay, polarize filtreli gözlükten saat ekranı gibi ekranlara bakarsan ve gene gözlüğü ya da saati çevirirsen, ekran simsiyah olur okuyamazsın saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 cep telime baktığımda belli bi yeri kararıyor ama hepsi deil sanki bozulmuş telefon ekranı gibi oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar