Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Herkese tekrar selam! paticik gelirde ben dururmuyum =p yayin hayatiniza tekrar nasil basladiniz ne oldu bilmiyorum ama,bu çok güzel oldu netekim herkesler gibi bende buradayim tekrardan =) çok sevgiler ve saygilar efenim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 geç kalmışsın ama geldiğin gibi boş durmamış mesaj atmışsın her yere :) hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 eheuh tabi ya,maalesef eskilerden kimse kalmadığı için biraz böyle geç aldım haberi.gerçi haber bile almadım,çat diye google'da çıkınca anam açılmış hemen girelim modu oldu.ancak simdi yetişebildim =) öyle deme ya biz eski patiyiz alıskanlık hemen girdiğim heryeri açtım ve okumaya başladım bile =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hm. halay..aaa, hatırladım ! Hoşgeldin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahah =) halay vardı tabi ya =) nasıl unutulurki eheuh,ne günlerdi,tekrar gelmesi okadar iyi olduki.çok sevindim açıkcası,vakiti bolca öldürüp,bilgi toparlayabileceğim biyer tekrar hayatta =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tey teyy! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ahahah =) teeey tey tey! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 lan. dengesiz herif seni. ne söylesen tersini yapiosun ehu anladin sen neyse eöö. hosgeldin madem:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 efenim belirtmeyi unutmuşum.sırf ve sırf vanille burda diye ben buraya tekrar döndüm.yoksa 2 gün öncesine kadar ben buraya ana bacı söven bi adamdım.vanille nolur yalvarırım gel dedi ve işte buradayım.bunların hepsi onun yüzünden ve bol vakit olduğundandır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 gider misin lütfen :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 nihohoho,gitmem valla =) klayne ich ne fbünden ja voll :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.