Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Herkese tekrar selam! paticik gelirde ben dururmuyum =p yayin hayatiniza tekrar nasil basladiniz ne oldu bilmiyorum ama,bu çok güzel oldu netekim herkesler gibi bende buradayim tekrardan =) çok sevgiler ve saygilar efenim. Alıntıla
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 geç kalmışsın ama geldiğin gibi boş durmamış mesaj atmışsın her yere :) hoşgeldin :) Alıntıla
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 eheuh tabi ya,maalesef eskilerden kimse kalmadığı için biraz böyle geç aldım haberi.gerçi haber bile almadım,çat diye google'da çıkınca anam açılmış hemen girelim modu oldu.ancak simdi yetişebildim =) öyle deme ya biz eski patiyiz alıskanlık hemen girdiğim heryeri açtım ve okumaya başladım bile =) Alıntıla
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hm. halay..aaa, hatırladım ! Hoşgeldin =) Alıntıla
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahah =) halay vardı tabi ya =) nasıl unutulurki eheuh,ne günlerdi,tekrar gelmesi okadar iyi olduki.çok sevindim açıkcası,vakiti bolca öldürüp,bilgi toparlayabileceğim biyer tekrar hayatta =) Alıntıla
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ahahah =) teeey tey tey! Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 lan. dengesiz herif seni. ne söylesen tersini yapiosun ehu anladin sen neyse eöö. hosgeldin madem:P Alıntıla
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 efenim belirtmeyi unutmuşum.sırf ve sırf vanille burda diye ben buraya tekrar döndüm.yoksa 2 gün öncesine kadar ben buraya ana bacı söven bi adamdım.vanille nolur yalvarırım gel dedi ve işte buradayım.bunların hepsi onun yüzünden ve bol vakit olduğundandır. Alıntıla
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 nihohoho,gitmem valla =) klayne ich ne fbünden ja voll :D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.