malik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 internetten rezarvasyon bölümü çöktü mü buranın ne oldu,1 saattir deniyorum ben olmuyor,uçak sefer yön ve fiyatlarının olduğu sayfaya inemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abi sitenin kendisi yalan.. bende site bile açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 onur air de de aynı olay var,ay sonu diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 THY pahali. bulucak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bunun menüsünü anlayana kadar hepsinden bakarım be =) kafa basmadı gece vakti. thy öğrenciye %25 indirim yapıyor ,aynıya geliyor diğerleriyle bu aralar. yurt içi uçuşu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 %30... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hala açılmıyor,yarın akşama denicem. eğer açılıyorsa site burdan bildirsin,baktığımda olaya da kıl olim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 arkadaşlar bi şey sorucam o yüzden upladım. ben şimdi öğrenci olarak rezarvasyon yaptırdım ,fakat öğrenci belgesi gibi bi şey yok elimde .kartım da yok. ama harç parası yatırıcam yarın ve bununla alakalı bir banka dekontu olucak elimde. bir sıkıntı olur mu ,bu belgeyi gösterip bundan yararlanmaya çalışıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 olur büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 LÖKERDA! uykudan kalkıp mesaj atmak insanda büyük tahribatlar yaratıyor. bu mesaj kendini yok edebilmeyi seviyor. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:08 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bende THY'nin sitesi çatır çatır açılıyo. Onur air'in de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar