BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Topictede goruldugu gibi bu serverlar arasinda gold takasi yapmak istiyorum. Magtheridon Ally charimda olan goldu Auchindoun Horde a gecirmek istiyorum. Takas yapmak isteyen varsa bana bu topicten yada pm ile ulasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bi arkadasinla anlas onun yeni acicagi lvl1 horde charina gecir sonra migrate edersin onu oh mis sanmiyorum bursan o sekilde transfer bulabilicegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 karakteler lvl'larına göre yanlarıdna bi gold miktarıyla transfer oluyo yanı lvl1'e 10k godl veremiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 40 ytlye zaten baya bi gold alrısın goldsellerlardan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Lancelion unda dedigi gibi migrate edicegime lvl1 chari parayla gold satin alirim daha iyi. Bu sekilde takas yapmanin zor oldugunu biliyorum ama yinede bi sansimi deneyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ah unutmusum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar