Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 nerdeyse oyun ilk çıktığı zamandan beri yüklü (2-3 ay falan oldu heralde?). ve her gün mutlaka bi-iki bölüm oynarım. oyun sürekli kendini tekrar ediyo diyebilirim. her chapterda yeni ünitler falan geliyo. rütbe atlıyosunuz, madalya falan alıp seviniyosunuz. allied campaignini bitirince bırakcaamı sanıyodum ama şimdi germanlara geçtim gene oynuyorum aynı inat ve kararlılıkla... şindi ben manyak mıyım? ne halt etmeye oynuyorum bu oyunu? nesini beğeniyorum ya da? benim gibi başkaları da var mı?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Eşşoğlueşşek![hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 of zor bi oyun.ayrıca hoş özellikleri de yok değil hani....[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bitirdim....fena degil sudden strıke ı daha cok tuttum ama burdakı unıt motıonları daha ıyı yapılmıs[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar