Mavi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Norton antivirus 2003 sistemden uninstall edemiyorum şu hata ile karşılaşıyorum: Installation ended prematurely because of an error. bilgi güvenli kipte açıp norton klasörünü sildim registery den symantec ve norton anahtarlarını temizledim msconfig ten norton ile ilgili clickleri kaldırdım(bilg açılırken active olmuyor yani) Tekrar kurmayı denedim gene Installation ended prematurely because of an error.Sorununu veriyor ???[hline]Höhe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Norton'u tekrar yükle sonra program ekle/kaldır'dan kaldır.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 norton kadar kötü bi uninsttaller ı olan yoktur heralde kalkmıyor yazılım[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Norton yükledikten sonra tek tek tüm klasörlerini ele geçirdiği için kalkmaz tabi. Kernel'in içlerine kadar sızıp tüm bilgisayarını ele geçiriyor ötesi var mı... Kötü olan her geçen gün virüs misali biraz daha mutasyon geçiriyo ve en sonunda abuk kernel hataları çıkarmaya başlıyo, üstelik sorumluluğu üzerine almıyor da... Siz siz olun, dost görünen düşmanlara kucak açmayın. Besle kargayı, oysun gözünü misali Norton bu, rezil de eder vezir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Oky, 11 October 2003 13:38 tarihinde demiş ki: Norton'u tekrar yükle sonra program ekle/kaldır'dan kaldır.[hline]5 Sorunumu tam olarak okusan ? said: Tekrar kurmayı denedim gene Installation ended prematurely because of an error.Sorununu veriyor.[hline]Höhe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 o zaman sana bunu vereyim, norton remover. Norton Remover[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar