DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Sabah ne Güzel Ev'de Oturmus Ağız Tadıyla Dota Yapıyordum.Birden İnternet Gitti.5 10dk sonra Baktım Ev Telefonuda Gitmiş. Dedim Telekom Bir şeyler yapıyor heralde 1 saate geçer dedim.1.5 saat sonra Ev Telefonu geldi. Adsl de gelir birazdan dedim ve bekledim 10 saat oldu. Evi Arayanda Yok (genelde gün de 10 kere ararlar ) Allah Allah dedim.Babam Evi Arayınca Başka Numara Cıkmıs. Ben İnanmadım Kendim denedim başkası cıktı.Sonra Evden Kendimi aradım farklı Numara Cıktı. Sonradan Komsu Oldugunu Anladık.Başka Komsu Vardı Telefon/Elektirik işlerinden anlayan onu cağırdık yaptı filan. Telekom mu yaptı Başka biri geldi mi yaptı. (Siteye Yeni Telefon Bağlatan Yok). Nasıl Olduysa 1 günüm Net Olmadan Ziyan oLdu. Nasıl Olabilir Bu Olay xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 borcunu ödemeyince telekom saka yapmıstır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Otomatik Ödeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: DeBuffAndHeal, 31 Temmuz 2007, Salı - 21:13 tarihinde demis ki: 1 günüm Net Olmadan Ziyan oLdu. uuu beybi çok büyük eksiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Arkadaşların Olmayınca Eksiklik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 takılıyorum yahu kızma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Sıkıdlım Zati Bütün Gün Dışarı Cıksam Sıcak. Cıkacak biri Olsa Neyse. Evde Tekim Bide . Party Filanda yapamıyoz xD. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:46 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 resimle ayar vermece çok hoş, okumadım debuff neden okumadım yazıyı çünkü her kelimenin başı büyük, gözlerim yoruluyor neticede ama bak ben bunu güzelcene dile getiriyorum resim falan koymuyorum şimdi diyebilirsin sanane ulan diye ona da saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Alışkanlık olmus bazıları "L" yi büyük yapar ben baş harfleri. Kullanmamaya dikkat ederim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ögrendim sorumum cevabını. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:35 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 tam anladım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 biz eski evdeyken apartmanın 7. katındakiler ve alakasız başka bi ev ile konferans yapıyoduk. bodos böle hem de. aramadan. ahizeyi kaldırıyosun karşında direkt asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aaa vallahi gormedim, eralp bana laf sokmus. =(( hemen gidip koşede aglamaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar