Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Maltepe Üniversitesi hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? Öğretimi ve öğrencileri nasıldır? Patiden okuyan var mı orada? [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 17:23 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ne okuyacağın da önemli. Daha iyi özel dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bir tane topic inde açıklamıştım baya üni yi ama bulamıorm şimdi o konuyu=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hah buldum kişiseldeymiş: Valla ne tarz bir insan olduğunu bilmiyorum ama Maltepe her açıdan çok zor bir okul. Hukuktayım, ilk senem bitti, şuan ciddi anlamda her türlü medeni hukuk davasına girebileceğimi düşünsem de kaldım dersten. Korkunç çalışıp, bütün terimleri ezberleyip, bütün olayları(en azından ders kitabında anlatılanları) en ince ayrıntısına kadar biliyor olsamda 20 aldım sınavdan. Tek kişi de değilim ciddi anlamda sınıfta bırakıp para kazanmak için yapıyorlar diye düşünüyoruz.Tek bu ders için de geçerli değil 1 hafta boyunca sabahlara kadar hazırlanıp bir sınavdan 2 alıyorsam ben, artniyet ararım. Bunun dışında genel kesimi conconlar ve ağır abiler oluşturuyor. Bunlardan bir tanesi küpe taktığım için dalmak istedi bana mesela(daha karışık olaylarda vardı ama bahane olarak bunu sürdü ileri). Ama kafa adam yok mu?Eh hala ordaysak var, yoksa illaki kaçardım çünkü üniversitede ciddi bir çevre oluşturmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca okulda yabancı dil bilen sayısı çok az ve başarı ortalaması çok yüksek değil. Bu bir avantaj olabilir sonuçta aralarından sıyrılıp kendini göstermen daha rahat olacaktır. İmkanlar: Sınıflar güzel, büyük ve temiz. Kütüphane küçük ve yetersiz. Kulüpler yeterli ilgi ve destek görmüyor. Oldukça büyük bir kampüs olmasına rağmen fakülteler arası shuttle yok. Okul çok tepede olduğu için kış günlerinde fakülteler arası yürümek zor. Yazın da alev alev. Çevre düzenlemesi olmayan bir okul, bu kadar boş alanı değerlendirmemek aklın alabileceğinin ötesinde, insan çim eker bi uzanırız be. Servis nerede oturduğuna bağlı olarak yetersiz kalabilir. Sonuç itibariyle daha yol alması gereken bir okul. Ha 1-2 sınavdan kalmış olabilirim ama hocalarımız çok iyi en azından işin mantığını kapmakta çok katkıları var. Ama Bilkent'ten öğrenecek çok şey var, ticarethane mantığından biraz uzaklaşması gerekiyor, o paralar sadece cebe değil biraz okulun içine de girmesi gerekiyor ki hem güzelleşsin hem de daha cazip bir yer haline gelsin. Olabildiğince objektif yazmaya çalıştım umarım yardımcı olur. Senin okuyacağın bölüm hakkında ise fikrim yok. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 05:23 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 benim gecen sene bitti maltepe.konum ve kampus hakkindaki yazilara katiliyorum yukardaki.gelismeye calisiyor okul kampus 4 senelik.daha iletisim binasi bile bitmedi sanirim ben iletisim de okuyordum hic bi dersten kalmadim odevlerimi okulda falan yaptigimda oldu yani hic zorlanmadim derslerde bilemiyorum belki bolumden dolayidir.iletisim okuyacaksan bilgi universitesini oneririm.diger bolumleri bilemiyorum.ama hocalari iyidir.imkanlarida iyidir.bol bol konferans cart curt duzenlenir nerdeyse her hafta bi etkinlik yaparlar eger o tur seyler ilgiliysen guzel.araban varsa okula gidip gelisin kolay olur.sanirim bu sene 18 milyar yaptilar hak etmiyor okadar parayi 18 milyar ucuk bir para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Hocalarının iyi olduğunu herkes söylüyor. Mülakatta da ben çok iyi bir izlenim aldım zaten hocalardan. Ulaşım sorun olmayacak sanırım çünkü marmara lise/ilkokul 'un Maltepe'deki eski yeri bize yakın. Oradan servis direk okula gidiyor. Dönüşte de yine oraya bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hangi bolume gideceksin? ulasim donus olarak problem olabiliyor yagmur vs yagdiginda saklanacak bir yerin yok.ruzgarida sert baya.kalabalik bi saatte yakalarsan servisleri binecek yer bile olmadigina sahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Grafik tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar