kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 17 Ağustos 2007 Cuma Main Stage Cassius live Richie Hawtin Steve Angello & Sebastian Ingrosso Cereal Killers (Ada, Metope, Sid le Rock) live Onur Özer Alican & Soner live Hassan Altan & Erdinç Akbulut E-Joop & Barış Global Blue Arena Eddie Halliwell Isolee live Tocadisco Boys Noize Extrawelt live Joris Voorn live Punkrok Ser-touch & 7-Erhan Global Blue Arena Eddie Halliwell Isolee live Tocadisco Boys Noize Extrawelt live Joris Voorn live Punkrok Ser-touch & 7-Erhan 18 Ağustos 2007 Cumartesi Main Stage The Shapeshifters live Westbam Junior Jack & Kid Creme Blackstrobe live Matthew Dear's Big Hands live U.F.U.K & Met Mert Yücel Garen Ali & Ozan live Electrode Band live HyperJumperz Volkan & R-Ha Global Blue Arena Yoji Biomehanika Pendulum feat. SPMC Zombie Nation live Motor live Andy Moor Eston BeeGee & Ferhat Albayrak 19 Ağustos 2007 Pazar Closing Party Sander Kleinenberg Murat Uncuoğlu Procombo High Vision Tan Batu İlker Aksungar & Kid-E Rupsilent
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 büyük ihtimalle orada olacağım gözlerim mercan dedeyi aradı bu festivalde...
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 malesef gidemiyorum giden varsa pendulum u kaçırmasın derim
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 mert yücel'e dikkat..büyük yetenek
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gitmek istiyorumda herkes rakennkoka gıdıcem dıyor.cadır frıendmı olsam sızlere cadırımı alıp :P
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yarın ordayız. extrawelt bekle beniii :D cuma stage'den stage'e koşcaz gibi. cumartesi sadece main stage'de olucaz. pazar da beache gidip, akşam sadece sanderi dinlemeyi düşünüyoruz. son gün onun dışında line up yeto :/ [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 15:08 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben sadece bir kac sanatciyi taniyorum.. kacirilmamasi gereken isimler nelerdir acaba? pisman olmayalim sonra..
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Richie Hawtin Steve Angello & Sebastian Ingrosso Eddie Halliwell Tocadisco Extrawelt The Shapeshifters Junior Jack & Kid Creme Blackstrobe Matthew Dear Sander Kleinenberg bence bunları kaçırma. tabi sen hangi türleri seversin bilemem.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 organizasyon bi rezaletti gittim kapıdan kombine+kamp bileti aldım, toplam 15 saat fln orda kalmışımdır, bugun de gitmicem herhalde dun aksamustu saat 6 civarı anonslar yapıldı, herkes dısarı lutfen, bilekligi olmayan normal musteriler terk etsin, bilekligi olanlar cıksın bidaha girsin diye aç herifler sabah plaja bizi sokmayıp normal burc beach musterilerini aldılar, sonra bizi de soktular, sonra herkesi cıkardılar fln, rezillikti, kimsenin biseyden haberi yok, herkes birbirine soruyo sanatcılar 10 numaraydı, gerisi buyuk yalan, anlatmakla bitmicek acemilikler ve karmasalar vardı
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bir elec fest de böyle geçti valla. extrawelt gene yönetti :D cassius, blackstrobe, junior jack&kid creme de çok iyilerdi. memnun kaldık keşke her sene 2 3 kez yapsalar bundan. en hosuma giden olay da, blackstrobe'un abwehr disco'suyla, extrawelt'in soopertrack'ini canlı dinlemek oldu. gözüm açık gitmem artık :D [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:03 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar