Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic The Gathering - Alınık -

Levent

Öne çıkan mesajlar

Aranızdan Magic Online da oyniyan varsa ve elinde satmak istedigi kartlar varya alabilirim , özellikle collection satın almak dahada guzel olur bunun dısında , realdede oynanıcak magic koleksiyonu olan ve satmayı dusunen olursa onuda satın alabilrim , hem online hem real de kart satmaya niyetlli olan varsa lutfen kart listesiyle özel mesaj atsın bana veya 99038139 nolu Icq dan ulassın. Unutmadan yine Magic Online da Ticket satmak isteyen olursa ticket basına 0.70$ öduyorum. Tesekkurler.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed

[Bu mesaj Levent tarafından 04 October 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Koleksyonla ilgileniyosan elimde kalan full setleri satabilirim.

Exodus, Stronghold, Urza's Legacy, Urza's Destiny ve biriki adını hatırlayamadığım eski set. Eğer iyi fiyat vericeksen aradığın belli kartları da satabilirim ama 3-4 yıldır oynamıyorum yani yeni kartlar yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

4k kart vardır herhalde isteyen oluyo mu ki magic kartı satın almak isteyen?
valla en son invasion setine kadar oynamıştım invasion ve onun setlerini görmüştüm en son.yani elimde oraya kadar olan kartlar var.
isteyen olursa pm atsın valla...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde satılık bir ton(4k kadar) kart var. Neredeyse her editiondan (Mantıklı olalım Alpha felam yok) kart var.
bir ara isteyen olursa değerlilerin/alınabileceklerin listesini yazarım. Fiyat olarak da bir şekil yaparız.
yeni başlayacak arkadaşlara oynayabilecekleri kadar kartı çook ucuza bırakırım. Maksat insanlar oynasın, öğrensin...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...