Levent Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Aranızdan Magic Online da oyniyan varsa ve elinde satmak istedigi kartlar varya alabilirim , özellikle collection satın almak dahada guzel olur bunun dısında , realdede oynanıcak magic koleksiyonu olan ve satmayı dusunen olursa onuda satın alabilrim , hem online hem real de kart satmaya niyetlli olan varsa lutfen kart listesiyle özel mesaj atsın bana veya 99038139 nolu Icq dan ulassın. Unutmadan yine Magic Online da Ticket satmak isteyen olursa ticket basına 0.70$ öduyorum. Tesekkurler.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed [Bu mesaj Levent tarafından 04 October 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Koleksyonla ilgileniyosan elimde kalan full setleri satabilirim. Exodus, Stronghold, Urza's Legacy, Urza's Destiny ve biriki adını hatırlayamadığım eski set. Eğer iyi fiyat vericeksen aradığın belli kartları da satabilirim ama 3-4 yıldır oynamıyorum yani yeni kartlar yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 eet bende eskı kartlarımı satabılırım 1k ustu wardır kart herhalde ole duruyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Para tuzağı bunnar :p[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mumkunse bana list yollayabilir misiniz ? su anda extended goblin kurmaya calısıyorum ama white ta kurabilirim elinizdeki kartları bilirsem benim icin cok iyi olur.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 jacabo nasıl bir fiyata satmayı düşünürsün elindeki 1k civarı olan kartları acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hmmz solerım 1 gune dusunıyım benım ıcın manevı degerlerı oldukca fazlada (külliyen yalan)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 4k kart vardır herhalde isteyen oluyo mu ki magic kartı satın almak isteyen? valla en son invasion setine kadar oynamıştım invasion ve onun setlerini görmüştüm en son.yani elimde oraya kadar olan kartlar var. isteyen olursa pm atsın valla...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Elimde satılık bir ton(4k kadar) kart var. Neredeyse her editiondan (Mantıklı olalım Alpha felam yok) kart var. bir ara isteyen olursa değerlilerin/alınabileceklerin listesini yazarım. Fiyat olarak da bir şekil yaparız. yeni başlayacak arkadaşlara oynayabilecekleri kadar kartı çook ucuza bırakırım. Maksat insanlar oynasın, öğrensin...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bendede 1k kart var 1 yildir oynamiyorum satabilirim koleksiyon kartlarimda var icq dan ulaşirim [Bu mesaj Masticore tarafından 12 October 2003 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Beyler ısrarla fiyat sormaya devam ediyorum. icq 429495. Satabilecek olanlar burdan irtibata geçsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar