phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 merhabalar 8 gun sonra 7 ayı bıtecek olan oğlum fideli eğitime göndermek isityorum gonul rahatlığı ile teslim edilebilecek bır yer bılıyormusunuz acaba tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler -saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 heralde kımsenın bır bılgısı yok bu konu ıle ılgılı yıne de tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hangi Şehirdesin Diye Soriyim Önce :) 2. Olarak Senle Berabermi Egitim Almasını Istıyorsun Yoksa Verıceksın Egıtıcekler Alıcakmısın Benım Tavsıyem Seninle Beraber Alması Egıtımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben istanbulda yasıyorum ve oglum fidel de 7 ayını bıtırdı aslında bende bulunabılırsem cok ıyıı olur yanında..:D:D ılgılendıgınız ıcın tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 izmirde olsan urla tarafında vardı bir tane ama baya pahalı diye duymuştum fiyatları.. veterinerlere falan bi sor araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ıstanbulda bı kac yer dedıler ama benım ıcıme sınmedı guvenemedım daha doorusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bence tecrübeli birini bul konuyla iligili, onunla anlaş, eğitimi beraber verin. profesyonel olarak bu hizmeti veren insanlar var, antalya'da bile vardı, istanbul'da da vardır mutlaka. oğlanın yanında olman daha iyi eğitimde mümkün mertebe, hem seni de eğitimin parçası olarak görüp kaale alması hem de onun için zor geçecek bir dönemde moral desteği açısından, yani bir yere x haftalığına bırakıp sonra hazır geri almak sağlıksız birşey bence; çocuk o arada terkedilme psikolojisiyle mi boğuşsun, kendisinden ikide bir anlamadığı abuk subuk şeyler yapmasını isteyen tanımadığı amcalarla mı uğraşsın şaşırır. temel eğitim için geç bile kalmışsın ama neredeyse, çok da uzatmayın artık. aslında temel eğitimi eğer zamanın varsa sen bile verebilirsin adam gibi araştırıp okuyup inceledikten sonra, temel eğitim riskli konu değil ama acaip zamanını alır. ileri eğitime geçmeyin kendi başınıza yeter, temel kolay zaman ayırabildikten sonra. benim oğlumun adı da fidel, kanım ısındı senin velede hemen o yüzden =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Biz bir yere verdik 1 aylığına bakalım eylülün ortasında gelicek memnun kalırsak söylerim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 6. aydan itibaren başlanabiliyor biraqz geç bir cevap oldu ama yeni gördüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 6. ay cok erken temel itaat icin. en verimlisi 7. aydan sonraymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bizim burda tim köpek çiftliği var kızımıda ordan aldım izmirin en iyi çiftliği diyebilirim ordaki eğitmen abiye sorduğumuzda 6 aydan başlayabilir dedi hadi kırmayalım birbirimizi 6 ay 15 gün olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar