Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 greeny az kilo ver o ne. koşacan aga. biz koştuk, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Sly, halimi görsen topaç gibiyim zaten. Kilo vermek lazım tabi de, insan tembel olmasın. Köyde yaşıyorum zaten, her türlü imkan var da işte... Havalar sıcak, kışın veririm ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 1.90 a 95 kilo yap fitness a koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kışın ne verirsin bilmem de kilo yazın verilir hehe. yeme bizi burda. ben köyde olacam off. kalaslar taşırım sırtımda, merdivenleri koşarım ADRIAAAAAN diye bağırırım. yani köy bu, nolacak. en fazla toplumdan dışlarlar. toplum dedikleri 30 kişi zaten bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kitana ben 195 e 95 im ben napayım =( koş diyeceksin belki herkese dediğin gibi peki nereye koşayım kitana bana bir yol göster =( ne tarafa gideyim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 köye gidicem dedin. dayı git koş çimenlere ormana falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 neden yani, kim koşar ki ormana hey or maa naa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 baltalar elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 2 haftada 10 kilo veremeyen konuşmasın. programsa program yazdırıp bana paticikteki herkesi atlet yaptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 boyu 1.90 ustundeki insanlar kosuyor mu, yuruyor mu, ayırdetmede gucluk cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kuyrukları havadaysa koşuyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Benim de 2 haftada 5.5 kilo verdiren sistemim şöyleydi: -Sabah sağlam bir kahvaltı (mental olarak mal hissetmemek için) -Öğlen salata + meze + baya bi meyve suyu -Akşam saat 7.30u geçirmeden sebze ve çorba içerikli bir akşam yemeği -Gece yatmadan salatalık ve domates vb. şeyler. *Gün boyunca bol bol ve bol su içtim. *Hergün 1 saat yürüyüş + 2 saat koşu Özel olarak yapmadığım ama faydası dokunan şey hergün 7 saat uyumamdır, fazla uyumak kilo yapar(kortisol). Böyle verdik 5.5 kilo ama hafta sonları mangal, içki vesaire kaçamakları bol oldu. Edit: Yürüyerek kilo vermek fantezidir. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 04:29 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ya bırak. abicim günde 1 saat yürüyüp 2 saat koştum diyosun, sonra asıl önemli olan uyku 7 saat falan demişsin altına lol, bi de en başta şunu yiyorum bunu yiyorum, ok mc ten beslenmediniz sürece zaten norma yiosunuzdur genelde. böyle diyenlere alternatif olarak günde 2 saat koşun yeter yediğiniz önemli değil saygılar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Asıl önemli olan uykudur mu demişim n00b. Fazla uyumak kilo yapar, ayriyetten yürüyüşü okulun stadyumuna giderken gidiş geliş toplam 1 saat ediyor onu da saydım. Bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kortizol bi de o ewt. 6-8 saat uyku normal mesela bu arada. 10-12 fazla. 1 saat yürüyüşü yapmıo olsan da her gün stadyuma yürüyüp 2 saat koşan adam kilo verir zaten dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kendi diyet programımı yazıyorum günde 3 saat uyku o_O bukadar. liseden beri falan kilo almadım hep 75 (zaman zaman 70-75 arası) 2-3 sene sonra da ölürüm herhalde :p [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 06:34 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tombalik ne ya tomcat gibi ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sporla kilo verilmez soyle olur, spor ile bir gunde yaktiginiz kalori sayisi artar (bazal metabolizma), ondan sonra dengeli ve hafif beslenerek: gunde 6 ogun ucer saat arayla, ve normal bir ogunun yarisi kadar), ki surekli vucudunuz yaksin yemekleri yag olarak depolamasin ve bol miktarda su+sebze yiyerek verilir ben gunde 1 saat yuzerek, bazi gunler yuzmenin yani sira 2 saat squash (2 saati eger cok kosarak (bkz. kotu) oynuyorsaniz bneim gibi 1000 kaloriye denk geliyor), bazi gunlerde agirlik calisarak yaglarimin cogunu kasa cevirdim, ve yaninda 10 kilo da verdim 3 ay icinde ha bir de sey cok onemli, agirlik calistiktan sonra protein alacaksiniz ki yirtilan kaslariniz rahat rahat duzelecek kendine gelecek yeni kas olarak ve yemek yerken karbohidratlari karistirmamaya bakacaksiniz, siz protein (et) yerken yaninda karbohidrat(pilav, ekmek) yerseniz, direk yag olarak depolar vucut cunku ikisini birden rahat yakamaz, ama onun yerine sebze yerseniz etle, hem hazim kolaylasir hem de yag kutlesi olarak deigl enerji olarak doner. tabi karbohidratlari kesmek gerek demek degil bu, sadece ayri yemek demek ama dedigim gibi, sporla kilo verilmez, kilo verecebilecek bir vucuda sahip olunur, yani surekli spor yapiyorum ama hala hayvan gibi yiyorum kilo veremiyorum demeyin, veremezsiniz, spor kalori fazla yakmaz (40 dk hizli yurumek 300 kalori falan yakar max), kalori yakan vucut verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben 3 ayda 21 kilo verdim..Yapmanız gereken şey başta spor...Ben gunde 20 25 dk'dan fazla yapmadım...Onun haricinde ekmeği sadece öğle yemeğinde yedim..Abur cubura dokunmadım..Günde 2 öğün yemek yedim.Öğünlerimde yemekten kısma pek yapmadım..Ama kola yerine ayran yada su içtim..(Sabahları kahvaltı edemiyorum nedense ben..)Günde 2 litreden aşağı su içmedim..Onun haricinde bu sıcak yaz günlerinde kızılay vs yerlerinde yürüyün dolaşın arkadaşlarınızla..ister istemez kilo veriyorsunuz..Böyle yapınca 91 kilodan 70 e kadar indim...1 sene sonrasında yani bu zamanlarda ise 74 kiloyum..Onuda Öss'ye ve gece gezmelerine borçluyum.. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 10:56 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 harcanan kalori > alınan kalori ise kilo verirsin bu kadar basit ama sağlıklı beslenmek lazım. doymuş yağı fazla olan(bknz. kızartmalar) veya fazla işlenmiş ürünlerin(bknz. kola ve benzeri asitli içecekler, salam sucuk filan) yıkımı daha zordur ondan ötürü vücut bunları yakmak yerine depolamayı tercih edip üstüne bi de sahip olduğun kas kütlenden yakabilir spor sırasında zorluyosan eğer. daha bi de glycemic index muhabbeti var ona da girdik mi hiç cıkılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yıllardır burger,kfc,dominos cıkmam 1.87-70kiloyum heuhe bünyede bitiyor hersey isterseniz sabah aksam kosturun farketmiyor. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 12:41 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 O metabolizma ile ilgili..Benim yapım,çabuk kilo almaya müsait..O yüzden ona göre yemek yiyorum..Fakat mutsuzda değilim..Alışıyor insan bir süre sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende kilo almak istiyorum :) fazla kilolarınızı alabilirim. 4 kiloya ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 parayı fast food a yatır alırsın. ya da wow oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 wow oynuyorum 2 aydır 10 kilo verdim. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar