Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tesadüfen buldum emule de , güzel şarkılar var. isteyen olursa müsait oldukça upload ederim. http://img115.imageshack.us/img115/9232/metalcoverscw4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sentenced, i wanna be somebody yi rica etsem? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sebastian bach tnt mi? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 duro, gayet güzel o children of the damned ıda aynı şahanelikte soylemıs hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 güzeldir güzeldir, crazy train de var söylemiştim galiba. valla serçe, bize bırakma. toptan upload isticez yakında :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evet evet oda guzel :) hatta communication breakdown bile var [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 01:00 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 zakk wylde ın stairway to heaven ı acayip merak ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 zakk'ınkini bılmıyorum bende merak ettım fakat Great White'ın staiway to heaven'ı muhteşemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Kalmah - skin o my teeth Soilwork - deep In flames - everything counts Hammerfall - i want out bunlar iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Graveworm - losing my religion da varmış orada,daha önce dinlemiştim ve şunu söyleyebilirim ki bu kadar rezil birşey daha hiç dinlemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 eve gidince 2 parça halinde upload edeyim, değişik şeyler var baya. örneğin, "britney spearsla" alay eden "children of bodom" shot in the dark söylerken britneyden daha beter hale gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Cof un sleepless ı koymamışlar yahu, ama indireyim bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://rapidshare.com/files/46217551/covers.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sentenced - house of the rising sun süper bi de sentenced - creep guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ama i wanna be somebody nin içine etmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 alien ant farm gibi saçma bişey gördüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hay kahretsin dinlemez olaydım katletmişler resmen hayatımda dınledıgım en kotu coverlardan biri, sesi olmayan blackie yi taklit etmeye calısmasın kardesım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 cob da shot in the dark i rezil etmiş. birde bunlar britneyle alay etmiyorlarmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 detaylı yorumlar az sonra geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Of iğrendim, rezalet olmuş Sentenced'ın cover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 10 uzerınden puanladım Etheral - fear of the dark(2) = Rezalet, kadın ve brutal vocal bu şarkıya gitmez, gidemez. Gitar tonları kötü, flütlede iyice içine etmısler. Kamelot - Flight of Icarus(5) = Vıyaklamış vocal, bruce kadar sesi incelemediği için normal karşılamak lazım. Soloya giriş kötüyken solonun devamı güzel olmuş başarılı denilebilir. Soilwork - Burn(2) = hep dedim brutal/scream vocal bu şarkıların ıcıne etmekten baska bı ıse yaramıyor. hızlı davullar gitmemiş, Kendi kafalarına gore solo atmalarıda ayrı bi sacmalık. In Flames - Land Of Confusion(2) = Bi şarkı bukadar katledilebilir helal olsun friden ve tayfası Hammerfall - I Want Out(8) = Gayet güzel olmuş Zakk Wylde - Stairway to heaven(8) = Zakk baba harika yapmış. great white'dan sonra dınledıgım en iyi stairway to heaven coverı Dark Age - For Whom The Bell Tolls(5) = fena çalmamışlar, iyi. vocal brutal olmasa daha yuksek verirdim puanı Sentenced - I wanna be somebody (2) = bişi demeye luzum yok. COB - Shot in the dark(2) = Başkalarıyla dalga geçerken alexi nin kendısının dalga gecılecek konuma dusmesı enteresan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 daha dinlemedim yorum yapamıyorum. bi de mötley crüe'den elvis cover'ı var bende, jailhouse rock. ilgilenen varsa şeyederim şeyden; ö.m'den işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 O da kötü ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Şu güne kadar forumda tek küfürlü şey söylememişimdir ama Losing My Religion coveri için ne diyebilirim bilmiyorum susmakla yetiniyorum bir de arkadaşım great metal covers demişsin ama bir çoğu kötü çıktı yaws :) ama olsun yinede paylaştığın için not: I want out güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Atreyu - You Give Love a Bad Name - coveri gecti elime, nakarati sevdim bi. FUUCCCKK NOOOWWAAAEAAARGGH derken sicmislar. baboli bu ne dedim adeta. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 17:57 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar