Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben bu triali indirip acc aldim neyse loggin diip girio acc secme ekranıda guzel seciom sora play game diom yukluo fln entering space dio doluo ve beklio uzun bi sure bi kere windows tusunab astim gozuktu o sırada geri geldim gene karanlık :D yani entering space doluo ve surekli orda kalio .....arka planda karanlık [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:44 tarihinde, Peach_Riza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 uzay bu! giriş çıkış kolay olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 eve forumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kara deliğe girmissin sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yapma ya :D napcaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bilgisayarın kaldırabiliyor mu eve-onlineyi jitada mısın, jitadasındır herhalde, jita laglı yüzlerce insan var, bırak beklesin oyun entering spacede, sonra başka bir yere geçersin. Olmadı yeni karakter aç farklı bir ırk ile, o karakterden oyuna girebiliyorsan ama diğerinden giremiyorsan çok büyük ihtimalle lagdır, bağlantın kaldırmıyordur. Jita solar systemden uzak durun eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Valla ne ne bilmiyorumda ırktan dolayimis amarr bisi bis actim patladi :D baska bisi actim cat die girdi ama yabanci dil 0 birini rusyaya goturup koyarsaniz nasi kalirsa aynen bende öle bakiom ekrana :D acikcasi her oyunda bisiler yapilir bi tahminen oynanir ama oyunun basından beri (ilk artilari vermeye ) baslamak bile bilgi isito yane zor oynayan biri size anlatmadimi realden zor gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 oyunun yaş ortalamasının 30lara yakın olmasının ve hiç türk çocuk bulunmamasının nedeni oyunun ingilizce gerektirmesi zaten. Zor valla ingilizce bilmeden, tutorialleri yapmak şart en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İngilizce cok iyi olmasada biliyorum da ne bilim bole hani her adımda bilgi isito yanliş bisi veririsen kotu yalniş upg. kotu ne bilim....nasi baslamak gerek bilmeli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar