Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve online trial vs.

Peach_Riza

Öne çıkan mesajlar

Ben bu triali indirip acc aldim neyse loggin diip girio acc secme ekranıda guzel seciom sora play game diom yukluo fln entering space dio doluo ve beklio uzun bi sure bi kere windows tusunab astim gozuktu o sırada geri geldim gene karanlık :D yani entering space doluo ve surekli orda kalio .....arka planda karanlık

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:44 tarihinde, Peach_Riza tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın kaldırabiliyor mu eve-onlineyi

jitada mısın, jitadasındır herhalde, jita laglı yüzlerce insan var, bırak beklesin oyun entering spacede, sonra başka bir yere geçersin.
Olmadı yeni karakter aç farklı bir ırk ile, o karakterden oyuna girebiliyorsan ama diğerinden giremiyorsan çok büyük ihtimalle lagdır, bağlantın kaldırmıyordur.

Jita solar systemden uzak durun eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne ne bilmiyorumda ırktan dolayimis amarr bisi bis actim patladi :D baska bisi actim cat die girdi ama yabanci dil 0 birini rusyaya goturup koyarsaniz nasi kalirsa aynen bende öle bakiom ekrana :D acikcasi her oyunda bisiler yapilir bi tahminen oynanir ama oyunun basından beri (ilk artilari vermeye ) baslamak bile bilgi isito yane zor oynayan biri size anlatmadimi realden zor gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...