Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beykoz - Dragonmaw (Horde)


Solozzo

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Adından da anlaşılacağı gibi Beykoz'da oturan bir grup arkadaşın birlikte kurduğu Türk Guild'iyiz. Guild içerisinde 2004 yılından bu yana WoW oynayan bir kaç arkadaşımız ile birlikte bir çokta yeni başlayan arkadaşımız var.

Bu hafta içinde Karazhan Raid'leri ve onu takiben Gruul Raidleri başlıyacak. Web Sitemiz ve forumlarımızda tamamlandı, şu an için Holy Priest, Holy Paladin ve Resto Druid'lere ihtiyacımız var. Eğer bize katılmak isterseniz lütfen forum, site veya eposta üzerinden bizlere ulaşınız.

Bir farkımız var demek için söylemek istemiyorum fakat guild içerisindeki bir çok kişi uzun yıllardır dostlar veya kuzenler, bu nedenle guild ortamı çok nezih ve düzgün. Şu an için hardcore olarak oynayabilecke bir yapımız yok oyuncu yetersizliği nedeni ile, böyle bir isteğimizde yok çünkü sosyal hayatları da bir yana atamıyoruz. Hepimiz çalışan insanlarız, fakat haftada 3 raid olarak düşünüyoruz, yeni gelecek olan arkadaşlarımızın da değerli fikirlerini almak isteriz.

Officer'larımız : Reddawn, Amidead, Cannibalrule, Innuendo

Server : Dragonmaw (EU)
Side : Horde

Armory :
http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Dragonmaw&n=BEYKOZ&p=1

Web Sitemiz : www.wowbeykoz.com
Forumlarımız : www.wowbeykoz.com/forum/index.php

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

Furytear
from the Ashes...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılar...

Ancak biz guildinizden nasibimizi aldık. Düşük lvl olmak sizin guildinizde adam yerine konmamayı sağlıyor. Bunu UZUUUUN bir süre tattık ne yazıkki... 60 - 70 olunca guild chatte yazdıkların önem kazanıyor misal...

Herneyse. İnşallah güzel şeylere vesile olursunuz. İyi şanslar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...