GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 İnternet uzerinden nasil radyo aciyoruz sponsor falan lagzimmi yoksa belli bir sitesi varmi !! Yardimci olucak arkadaşlar link falan verirse sevinirim[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 şimdilik benim programımı dinlemek istemezmisiniz sayın bay. kendi programım diye sölemiyorum süper valla.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Biz bu işin içinde olmayi tercih ediyoruz dinlemekten daha çık bunun içinde yardim bekliyoruz ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 valla ben hiç bilmiyorum. açtılar aldılar beni.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bende başvuruda bulundum ama bizi takan olmadi :D herneyse bizde arkadaşlarla açmayi dşunuyoruz tabi nasil acildigini bilen arkadaşlar yardimci olursa ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Arkadaşlar radyoda çalışmak isteyenler benimle konuşsun önce öm atın...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Berk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hmm radyo da çalışmak dil açmak istiyoruz diyolar evet illa sponsor lasım , zira çok bw yiyo bu olay...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Öne çıkan mesajlar