horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Daha kendi içimizde husumeti yenebilmiş değiliz ama yine de bi inceleyin derim: http://www.avaaz.org/en/stop_the_clash/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Çok boş işler bence bunlar. No offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Hah.. Bu Huntington'un clash of civilizations and the new world order kitabından.. fay hatları teorisi. Bu teori zaten pek çok kez akademiada çökertildi. Haydi o da bir yana, böyle bir oluşum için çaba harcmak pek fayda etmiyor. Orta doğu'da olan oldu... Hala İsrail-Filistin barışı deniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ok o zaman pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 another world is possible??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 nedir yani 4 satır birşey yazsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 cia , yazanlarin ip lerini topluyomu$... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 böyle barış, hoşgörü çabalarının göya militan müslüman taraftan gelmesi ama karşı taraftan modern, insan hakçı hristiyan tarafın gerek fiili gerek sözlü saldırılarına devam etmesi bana biraz ilginç geliyor. güçlü, güçsüz dengesi falan. aman uzlaşalım zaten güçsüzüz havası kokuyor müslüman tarafın bu çabaları. hani bir osmanlı döneminde ya da islamiyetin iyi dönemlerinde böyle bir çabası var mıydı müslümanların. sanmıyorum. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:06 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yani yere düşene bir tekme daha mı vurulsun? ayrıca, vicdan sahibi insanlar var, gücün sarhoş etmediği. ayrıca mesela al gore'un destek verdiği oluşumlardan biri avaaz. ki müslüman bir oluşum olduğu söylenemez. videoda da yazıyor zaten amerika halkının israil halkının da düşünceleri istatistik olarak. halk daha aydın bakabilse, iletişimin nimetlerinden yararlansa, gerçekten another world is possible. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Al Gore ne ya.. Clinton zamaninda irak a ilaç yardimi kesilmedi mi? Yalnizca süreci yavaşatiyorlar, savaş ekonomisi olmadan Amerika batar. amerika batarsa bütün küresel ekonomi batar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 amerikan yönetiminin komple müslüman toplumları cürütme gibi bir egilimi görülüyorda asıl olay o degil, adamlar belçikayı bile mahfetti, din dil ırk farketmiyor adamlar için iletişim diyorsunuzya hani, belçikada batı toplumu işte heralde amerikan halkının en cok protesto edip sokaklara döküldügü savaşta ırak savaşıydı, parlomentoya vız gelir tırs gider durumu var işte. tatlı humanist barışçıl world pasıbıl degil bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bu arada, ben çok kısa yazmışım mesajı. Bu işlerin bana boş gelmesinin nedeni, lafla peynir gemisinin yürümeyeceği gerçeği. "Politika"yı "Bürokrasi"yi ve "Ülke çıkarları"nı görmezden gelip "Yeter artık birbirinizi yediğiniz, hadi sarılıp barışın. Bak forum da açtık, bu kadar insan barışmanızı istiyor" derseniz, ciddiye almam gayet doğal olarak. 2 ülke yıllardır birbirlerini yiyorsa ve durum da sonlanacak gibi görünmüyorsa, bu durum güçlü olan bir grubun (ülkenin vs.) işine geliyor demektir. Siz o grubun önüne geçemezseniz, böyle websitesiyle falan durduramazsınız oradaki olayları. Gerçekçi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 power to the people! ben mümkün olduğunu düşünüyorum. laf doğru. if people lead, leaders will follow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şimdi bu adamlar güzel sebi kardeşler senelerce die hard tadında filmlerle "terröristt saldırı topraklarımızda :(((" korkusuyla bezendikleri için dogu medeniyetlerine sevecende bakmıyorlar çok. yani impasıbıl iz nating de var ama cok ütopik geliyor niyeyse amerikan kültürü yemiş bi gencim ondan olabilir. ama şahlanırsanız yanınızdayım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 işlerini bitirsinler, towelhead kelimesini kullanmayı da yasaklarlar zaten. ayrımcılık yapıyo diye. bak mcdonalds da çalışan zencilere nigger demek yasak, ayıp mesela. :/ çok fena ya. ne bileyim. daha çok bişiler gelse elimden keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben de tam tersine inanıyorum horace. Dünyada, halkını en iyi manipüle eden ülke kazanır. İnsanları "Savaşın tek çıkış yolu" olduğuna inandırmak o kadar kolay ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 doğru. bugüne kadar öyle oldu. ben de diyorum ki, bugün, iletişimin geliştiği, hatta sanat mülkiyetinin, haber mülkiyetinin bulanıklaştığı, commons copyleft anlayışının yerleştiği bi dünyada, halkların her zaman olduğundan çok şansı ve gücü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Horascığım iyimserliğine diyeceğim yok. Ben de umuyorum ki halkıların senin deidğin kadar etkisi olsun bugünün dünyasında. Fakat bakacak olursa 200'e yakın ülkenin bulunduğu bu dünyada sadece 50 kadar ülke gerçek demokratik değerlere bağlı. Diğerleri, ki bunlar arasında Türkiye de var, hibrid, ya da anti demokratik rejimlere ev sahipliği yapıyor. Elbet böyle bir "petition" başlatmaları güzel bir şey. BEn de ilk postuma bakıyorum da, açıklayıcı olmakla beraber sert konuşmuşum. Fakat, ben bu barış ve (özellikle Ortdadoğu'da) kardeşlik konusuna senin kadar liberal yaklaşamıyorum. Bunca mezhep, din ve dil ayrılığının olduğu bir bataklık, ya da kaynar kazanında, ülkelerin fazlasıyla önemsediği petrol ve doğalgazın vatanında samimi bir barış ortamının sağlanabilecğeine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ortadoğu sadece bir parçası. denemekten zarar gelmez. etkileri görüldü. bir kişinin hayatı kurtulsa, değmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ona bakarsanız işci sınıfı ayaklanırsa ya da teletubbieler dünyayı basarsa değişik şeyler olabilir dünyada. another world is possible my ass derim ben buna nate fisher in güzel tabiriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nate fisher da cool adamdı oldu yazık oldu. imza toplama olayının dışına bakarsak, sosyal olarak gelişmemiş toplumların ezilmesi her zaman daha kolaydır. e senin ülkende düşünce özgürlügü yok, isteyen istedigi şekilde yaşayamıyor, bir cihad yönetir kültürü var. yani önce masaya oturuldugunda ciddiye alınacak bir medeniyet kurması gerekli insan haklarına inanan. yoksa amerika da "ya özünde iyi çocuk bırakalım kendi haline" dicek falan, naif. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:49 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar