mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ewt arkadaşlar cevre muh. hakkında bilgi arıyorum lutfen yardım edin istanbulda bi tek dooru duzgun bolum olarak puanım bu bolume yetio eer okuyan yada okumus olan warsa lutfen bilgi wersin bu arada yıldız teknih cevre muh. yetio puanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Kız boldur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 o bölümün bölüm başkanı yakın bir arkadaşımın babası. işte kız bol. ama sanıldığı kadar çevre mühendisliğinin çalışma alanı kolay değil onu sölim. yıldız çevre için çok iyi şeyler duymadım hakkında,eğitimi içinse bir şey söyleyemeceğim. edit:istersen ona yönlendirebilirim seni. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kuzenim 1 2 sene once mezun oldu odtü çevre mühden şimdi garanti bankasında yönetici üst kademelerde ne alaka bende bilmiyorum ahı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 mühendislik alternatifleri onlar işte, mühendisin ne olacağı pek belli olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 benim de kuzenim okuyodu german airlinesda mı ne staj yaptıydı en son şimdi napıyor bilmiyorum. istanbulda gireceksen itüye gir bence puanın yetiyorsa, maslak kampüsü çok şahane d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 İTÜ çevre mühendisliğinde okuyorum ve şuaralar Marshall'da staj yapıyorum. Ben isteyerek girdim, severek okuyorum. Kimya ve biyolojiyle iç içe dersler genelde, eğer sıkılmam diyosan seçebilirsin. Mezun olunca fabrikaların arıtma tesis işletmelerinde veya herhangi bir arıtma tesisinde, çevre yönetmeliklerini yöneten denetleyen revize eden herhangi bir kuruluşta veya atık bertarafı eden firmalarda ve daha bi sürü yerde çalışma şansın var. Türkiye'nin Kyoto'yu imzalaması öngörülüyo, hatta çalıştığım yerde bunun üstüne çalışılıyor, AB'ye uyum sürecinde Sanayi ve Çevre mevzuatları için çoğu tesis ve fabrikanın gaz, katı atık emisyonlarını bir şekilde standartlara uydurması gerekiyor. Yani küresel ısınmayla birlikte baya bir popüler meslek haline geliyor, hatta geldi. Çoğu sanayi sektörüne ISO belgeleri verebilirsin, ISO 9001 ISO 14001 gibi, tabi eğitimini alman gerekir. Bunu girdiğin firma da sağlayabilir, eğitim için yurtdışına göndermek falan gibi. Özellikle ISO 14001 Direk çevreyle ilgili. Ayrıca yaklaşık 20 sene sonra kadar avrupa'da sanayi sektörleri maksimum kapasiteye ulaşıcak, Kyoto ve çeşitli çevre mevzuatlarına göre karbondioksit vb gibi sera etkisi yapan gazlar maksimumda olacakları için Türkiye'ye yönleniyolar. Bu da bizim çalışma alanlarımızı arttırıyor. Daha sorun varsa sorabilirsin. Bence çok güzel bir meslek tavsiye ederim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hangi marshall bu staj yaptigin yer elektrogitar amfisi marshall mi (ciddiyim bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 boş gezersin söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ytü iyidir.. çalışacaksan çevreye gir kas totoyu.. puanları tuttur bi de ne biliim inşaat falan oku. sonuçta çevrenin dersleri ööle feci kasmıyor bildiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Yok, Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. olan Marshall =) Evet ayrıca yatay geçiş için de uygun, düşük puanlı ve dersler genelde ortak, bölüm dersi de ilk sene fazla kasmaz. Eğer mesleği yapmak istersen kalabilrsin, hangi meslekte olursan ol eğer işinde iyiysen iyi para kazanırsın, sevmen önemli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ya benimde buna tutuyo. bide istatistik fln tutuyo 2 side leş diye duydum. ne yapıcam bilmiyorum. güzel mi gerçekten? iş bulunabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 valla isteyerek çevreye gireni görmedim. en azından inşaata girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 en azından hede hödö mühendisi olucam dayatmasıyla hayatınız için zar atıcaksanız en azından hede hödö mühendisi olun arkadaşlar. En azından mühendis olucam diye de çevreye gelmeyin. İstediğiniz yer neresiyse oraya gidin, çok var çevreye gelip geçiş yapmaya kasanlar bunun için baya güzel bi seçenek. Başka mesleği istiyosanız gelip geçebilirsiniz rahatlıkla. Para konusunda... Bu bahsettiğim ISO belgelerini verenler çok çok iyi para kazanıyorlar.Geçtiğimiz senelerde güneydoğu anadoluda çevreyle ilgili bir proje alan çevre mühendisi bir adam 850 bin dolar kadar para aldı işten mesela. İşinde iyiysen ve biraz da şanslıysan para kazanırsın yoksa 4564575895 tane hede hödö mühendisi var, illa farklı ve şanslı olman gerekiyo. her meslekte. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 08:58 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar