hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 dosta copy ve move etmem gereken dosyalar var işletim sistemi düzeltmeden önce .. eskiden pctools vardi ama yeni pclerde çalişmio ... o tars bişi acil olarak lazim ..[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 dos 6.0 dan sora galiba gelen shell vardı; onla yapılabiliniodu yanlış hatırlamıosam[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 komutları ve bat dosylarını kullan ör: copy xcopy vb..[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 tmm tmm bende biliyorum msdos komutlarinla (öxellikle xcopy) ile yapilabileceğini ammavelakin 1 vaktim yok 2 elimde dos 6.0 yok :) bozuk bi makinayı tamir ediyorum partition dan diğerine kopylamam lazim olan bi directory ve onun sub'ında 45 subdir var.. copy comutu subdirleri kopylamadiğina gore tektek o subları "md cd copy" sirasi ile yapacak vaktim yok :( HELP STILL NEEDED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bu arada norton utilities vardi birde sanirsam pctoolsa benzer ama onu da bulamamaktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kendi sorununu kendi çözen forum kullanicisi tiplerine örnek .... MS-DOS tabanli programlar [hline] is not it written "there is notin like the GOOD OLD DAYS" ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar