arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Sonunda postal 2 videosundaki grubu buldum http://www.ph8.net[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 videodaki şarkıları bulamadım öbür şarkıları da güzel full sadece 1 şarkısını bulabildim ama download edemiyorum kazaa dan[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 işte videodaki şarkı ama vokalsizi ! :( vokallisini bulan lütfen beni haberdar etsin[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 beğenmediniz mi yahu ? ben çok sevdim[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ben gayet başarılı buldum :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 eheh eyvallah bi yorum yapan kişi çıkmış[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 çok güzel arcane. saol[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 asdasd daha yeni çekiorum ben :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kazaa dışında peer2peer kullanıyorsanız bir bakın lütfen belki bulursunuz kazaa da 1 şarkısı var onu da çekemiyorum breaking the tension ın vokallisini bulamazsam kafayı yicem çok güzel şarkı :) süper gaz :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kazaa daki yanlış şarkı çıktı :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 mp3.com da 2 şarkısı var bende üyeliği yok çekemedim o yüzden[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 up ! postal 2 oynadıkça aklıma geliyor bendekiler vokalsiz :( bulamıyorum ![hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 mp3.com a üye olsana parali diil bisiy diil[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ya asıl önemli olan "breaking the tension" isimli parça o yok orada.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 UP! Şarkılarını bulana gazoz kapağı şeref madalyası hehe :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yaşasın soulseek ! :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Yav biyere upload etsende yararlansak? :)[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 tatlı da alırmıydın[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Of süper bi grup ya aha size bi tab çalın bunu: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/p/ph8/i_go_off_tab.htm[hline]Come On! It's On! [Bu mesaj GICIK2 tarafından 12 October 2003 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Arcane ben şarkıyı şimdi biyere upload etmeye çalışıyorum link koycam senin gibi kendine müslüman değilim ben[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 SALDIRIN GENÇLER!! www.geocities.com/hebelegebele/breakingthetension.mp3[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar