Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bazen iğrenç olabiliyor farkındayım ama bu aralar en çok gülerek izlediğim program diyebilirim. bilmeyenler için format şöyle: [spo]bi ana karakterimiz var ve karşı cinsiyetten 6 yarışmacı var. dating show formatında ama oldukça farklı. ana karakter karanlık bir odaya giriyor ve kalan 6 yarışmacı da çeşitli dallarda(pandik atma, orgazm taklidi yapma vs vs.) onu tavlamaya calısıyor. ama 6 yarışmacıdan ikisi programın kendi seçtiği ucubelerden, 2 si eski sevgililerinden 2 side etrafında onunla cıkmak isteyenlerden seçiliyor. sırayla eleyerek 1 kişi kalana kadar öeh dedirticek şeyler yapıyorlar ve en son kalan kişi 1000 sterlin ve randevu kazanıyo, ama dilerse randevu ya gitmeyip üstüne istediği kişiyle gönderme hakkıda var.[/spo] coupling de gördüğümüz ingiliz bel altı esprileri tadında bi program yani, tavsiye ediyorum efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Hangi günler? Saat kaçta. Tv izlemiyorum hiç, bari oturdugumda izlicek bişi olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 en son zaplarken denk geldım eleman hatunların ayak parmaklarını emıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bomba program ya.çok güzel bu.eski bizde verilen mtvde vardı izliyodum.ama mtv trde hiç rastlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bazen kıllı sakallı cıplak herifler felan oluyo hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar