UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Arkadaşlar benım sımdı wıreless modemım var...Şu zamana kadar sorun yokken 2 günden beri bir sorunla cebeleşşiyorum ve çözemedim... Sorun şu: Şu an kendi bilgisayarımdan rahatça nete girebilirken wirelessla evdeki 2 laptopumdanda nete giremiyorum..Sorunun ne olduğunu analyamadım..Wirelessla modemleri aratıyorum benimkisi gözüküyorum şifremi yazıyorum 2 dk falan bağlanmaya çalışıyor diyor ve bağlanmıyor...Fakat orda dikkatimi çeken birşeyde oldu..Oda apartmandaki başka kişilerin wirelessı yanındaki işaretin rengi yeşil iken benimkisi gri renginde..Sorunumu çözebilirseniz yardımcı olursanız çok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Arkadaşlar o gri dediğim yerdede üstüne gelince sinyal yok yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 mac filtrelemesi ya da şifre koymuş olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sorun haloldu arkadaşlar..babam ben evde yokken haletmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar