Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sevgili mesut yar böyle bir program yapmaya başlamış atv'de. makinenin bitişiyle o slota ya da c.tesi gecelerinin adamı olmaya kasıyor. 2 buçuk saat sürüyor aşağı yukarı. hala devam ediyor şu anda. bence başaramamış bazı şeyleri. her ne kadar dekoruna masasına görünüşüne ve duruşuna kadar da birebir aktarılmış olsa da Jon Steward'dan, yine de olmamış yapmacık duruyor. yalnız çocuk biraz yetenekli gibi. hafif şahan taklidi gibi de görünüyor bazen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sevimli eleman yaw illa cok komik olması gerekmiyor,işini yapıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 mesut yar'ın programları güzel oluyor ya bir keresinde boys anılar fuat'a dalmıştı tekme tokat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ehehe BOYS ANILAR, SOYTARILAR olay cıkarsa ızlerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 eskiden pasaporalı yı sunan arkadaş bole bir program yapıyordu onunkinde ben daha cok gülüyordum ama sabah kalkınca tv de hic bisey yokken mesut yarı görmekte güzel oluyordu (yaz geldi sabah değil öğlen kalkıyorum gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar