horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Numb o there is nowhere to hide nor any light to find the way yazısı nerden alıntı?[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Numb, 10 October 2003 03:57 tarihinde demiş ki: resme bi diycem yokta ''life dont cares who are you'' iimiş bak. bi cümlede bu kadar katledilebilir bir dil tebrik ediyorum şahsen :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. heheh. life doesnt care who you are gibi bişey olcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 sene 1998 kışı puslu bir internet kafede Horace Num ın icq information kısmına bu tümceleri yazar. Numb unutmaz ama Horace unutur tabi. Çünkü horace unutkanın önde gideni hatta bayrak tutanı hatta tutankamonu hatta ve hatta tutan come on u dur. ''When the darkness cast there is nowhere to hide. nor any light to find the way......bye all means we are alone together...''[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ahahha bende yeni farkettim. hakkatten are la you yer deiştircek. dalmışım işte mazur görünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 pıhahhaha are la you yer değiştiricek demek :))))) pıjhhahaha[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 aslında resimle dalga geçmem lazım boni ama. geçmiyorum burdan da ne kadar değerli birisi olduğumu anlamanı diliyorum canm. :D[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bir insana ingilizce seviyesiyle mi değer veriliyodu?[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 numb bey ingilizce seviyemi bilirsiniz... bu hatayı saat 02:00 sularında yaptım ve harbi uyuyodum. he resimle dalga gech ama ing. laf söleme. zati ektin beni. ta ebesinin gözüne yürüdüm ayrı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 pek tabi turkcede kullanilabilir istenirse[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ouz ufo kardeş tabiki burda insanları ingilizce yada başka bir şey seviyesiyle ölçecek değiliz. bu benimle bonibon arasında reel de yaşadığımız bir mevzuudur.bonibon ayrıca iyi bilirim ingilizcenin seviyesini canım :) gece ikiden sonra dilbilgisinimi unutuyosun yoksa euheuh .. ayrıca seni ekmedim okuldan telefon ettiler ders erkene alınmış diye gitmek zorundaydım. sana bi telefon alıp hibe edicem sonunda sıkma canını :=) sevgiler.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 azuahah ii olur :) helaaaaaaal yaqışır abime. girmein ulen aramıza :D ama harbi fatihten topkapıya tabanvay... bu arada resim iirenç demi zuahahahah me knows english well!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 boni hakkaten kusura bakma mecbur kaldım hiç huyum diildir birini ekmek :( alcam sana bi hazır kart len söz :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 eywallah abi yanına bi de telefon alırsın süper olur zuheahea (Yüzsüzleri hiç sevmem...) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar