CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Büyük bir bahçede salık duracak bekçilik yapabilecek bi köpek arıyoruz. Hangi cinsleri düşünebilirim. Birde yavru olarak alıcaz. Kışın soğuya yazın sıcağa dayanabilecek. Gerekmedikçe de saldırmıyacak bişi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 doberman, rotweiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Kangal tek ve akılcı çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Alman Coban Kopegi ( aka German Shephard), bunu derken deneyim ile soyleyeyim belki daha yardimci olur. Benim iki tane Alman Cobanim var , tek gorevleri bekcilik, Polenezkoy'de bahceli bir evimiz var, sabah aksam nobetteler. Akilli, atak, egitimi oldukca kolay. Koruma ic gudusu ve alan sahiplenme gudusu hat safhada, kordine de calisiyor keratalar. Bir tanesi ileri itaat egitimli (ip cambazi kereta), digeri basic training aldi. Kendi vaktim oldukca egittim. Yalniz soyle bir durum var, bir tanesini iceride buyuttum ben, yani bahcede yasamadi aile ile yasadi, digerini bahcede buyuttuk. Evde buyuyen acik ara daha sosyal, ve daha zeki oldu haliyle. Digeri bu konuda biraz geri kaldi belki isine yarar bir bilgi olur. Verdigim komutlari soyleyeyim. Mesela bahcede otururken su komutlari anliyor arkadas. On kapiyi kontrol et. Arka bahceye bak. Kolacan et ( tum bahceyi gezer) Birinci kata bak Ikinci kata bak Ucuncu kata bak Saka gibi ama anliyor, zipkin gibi gider bakar gelir. Tavsiye ederim siddetle. Edit: Pardon duzeltme yapayim, Kat komutlarini anlayan iceride buyuttugum, ve de safkan degil, Belgium Shephard + German Shephard kirmasi ( baba Belgium Shephard). Ve de ikiside Istanbul yas kisi bahcede kendi kulubelerindeler, kulubelerin sadece ustu kapali, kafes tel tarzi buyuk kulubeler. Bu buyuk kulubeler icine kucuk standart kopek kulubeleri de var. Privacy istiyorlar cunku, gozukmeden uyumak gibi. Nobet olayida gece nobeti ve gunduz diye ayiriyoruz. Yani birisi gece nobeti yaptiysa gunduz dilleniyor. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 09:42 tarihinde, Arlooax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kangal pwns :p köpek değil fil maşallah [spo] [/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 doberman soguga dayanikli deil cok tek kat kurk var. kişin olmaz yani bahcede. akbas kangal gsd sahsi fikrim gsd secmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Shepherd, çoban köpeği alacaksın. Yaz kış dayanır. Yazın çok su vereceksin. Kangal olur Alman Shepherd olur Burda makedonyada çok güzel bir köpek var. Çoban köpeği yine tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 istanbul metroda german shepherdlar var bu arada :p ama kangal görmedim hehe gerçi zaten sanırım kangal alım satımı yasak emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Tekirdağ'da oturuyorum alman çoban ı bulamam heralde. Kangalı araştırayım bi. Fiyatları ne kadar civarında. Ne kadar sa alayım ne kadar sa almıyayım falan fesleğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yukarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Çok pahalı kangallar. Gerçekten hakiki, sağlam secereli bir kangal arıyorsan 2.5 aylık sormuştum 1 milyar istemişti adam. Dumurlardayım tabi, internet sitelerinde daha düşük fiyatlı olanlar mevcut ama ne kadar gerçektir kim bilebilir. Sana önerim kangal çiftlikleri var, oralarla irtibata geç. Çok kaliteli hayvanlar, çok seviyorum ben. Sahiplerine bağlılık, eğitimi kolay, ön sezisi özellikle çok güçlü. Kangal sitelerini gez, bir çok forum mevcut. Resimlerine bak hayvanın, yok böyle birşey. Ha, bahçen yeterki kadar geniş değilse kangala bulaşma derim. Yazık hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aslan veya kaplan da olabilir, bence kapıya "Dikkat aslan var!" yazısı konulursa kimse girmeye teşebbüs etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 saçmalamayın abi, bekçi köpeği yazın arayın doberman cıkar. dobermandır bekçi köpeği. hiç mi filmde izlemedinzi. duvardan atlarsın arkada 3 tane doberman vs. kangal koyun kuzu bekçiliği yapar. yoksa yatar uyur baglı oldugu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bahçe geniş ya. Hayvan rahatla koşabilir 1200m^2 civarı. intoko.com dan başka hayvan satan siteler var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 fistan orası hollywood, kışları ılık ve güneşli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yavru bulamadım ama 14 aylık dişi doberman aldım. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar