Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 islemci ve anakartimi degistirmeyi dusunuyorum, Athlon 64 X2 6000+ AM2 olarak dusundum islemciyi, ekran kartimda ati radeon 1950 xt bunlara uyumlu guzel calisacak bi anakart onerebilirmisiniz ? bide islemci secimim iyimidir amd den cok anlamam ilk defa amd kullanicam herkes amd ye gec diyince deniyim dedim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben intelciyimdir ve her zaman öyle kalıcam..beb olsam şu an 300 dolar özel indirime girine guad core'lardan alırım intelin 10 numara işlemce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 quad lar biraz fazla kaciyo ya 500 ytl gibi bi fiyati var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yanlız normalde 530 dolar civarı olan şey 230 dolarlara indi..bunu bi nimet olarak kabul etmek lazım..çünkü önümüzdeki 4 sene bir daha bi işlemciye ihtiyacın olmaz diye tahmin ediyorum yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar