hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Arkadaşla bungolow evlerinde kız arkadaşım ile birlikte tatil yapmak istiyoruz , daha önce bungolow evlerinde tatil yapan kişiler bize tavsiye' de bulunabilirler mi ? Şimdiden Teşekkür Ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sigarayı yere atarak söndürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aferin. edit : bungalowların duvarları ince olur. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:33 tarihinde, dufrasne tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yani demek istediğim tavsiye , neresi yani mekân olarak ? :S bu arada sigara içmiyoruz :) [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:35 tarihinde, hitler- tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:51 tarihinde, hitler- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 olymposa gidin.(Y) genjler için birebir agalar.ben gitmedim gerçi daha cocuğum genç değil dfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 orası nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tmm anlalya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yaa mesela kervan var altınoluk ta oraya gitmeyi düşünüyoruz şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 denız aramıosanız gecen sene uzungöl ve kackar daglarında bungalowlarda kaldım guzeldı oralar. denız kenarı cok sacma olur sıcak fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi deniz kenarı olcak tabi hem yüzcen hem yeşilliğin içinde :S olmaz mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bunun için ayırdığın bütçe ne kadar? ne gibi beklentilerin var?ona göre yardımcı olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi bütçe az , çünkü yurt dışına falan çıktım .. yani 2 kişi 400 - 450 ama 2 gün kalcaz 3 de olabilir max. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:49 tarihinde, hitler- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ehaha aha tatilci geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hmm ben sana olimposta ağaç evleri öneriyorum ozaman.. hem ucuz denize yakın bol aktivitesi var (rafting,kanyon yürüyüşü,dağa tırmanış,gece ateş başında şarkılar vs..) yarım pansiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 2 kişi 450 bin YTL ile Bora Bora adalarına gidin. Sheraton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aga baktım olimpos a antalya'da ya uzak kalıyo .. yakınlarda yok mu hani altınoluk ta akçay ne bilim izmir .. ya açıkçası kız tarafına uzak kalıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aga aga diyip duruyonda kızım ben ya:D neyse ne zaman gidiceksiniz yarın öbürgün dersen çoğu tesis dolu yalnız 4,5eylüle kadar bazıları eylül ortasına kadr dolu. şuanda başka ucuz önerebileceğim alternatif yok üzgnüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bana önerebilirsin bayan euhe moralim düzgün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aga nolcak ben kız arkadaslarıma da aga , kanks diyorum :)) neyse seni tanımıyorum bile =) kusura bakma.. ya yok ya biz aradık tel ile boş yani yerler.. gideceğimiz bir yer var gerçi günlük 45 ytl tek kişi hani daha uygunu varsa daha fazla kalırız diye diyodum ben.. 45 sanki fazla geliyo bana yarım pansiyon+klimasız 45 klimalı 50 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 klima lazım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aynen klimasız ölüm ya.. burası nasıl => http://www.gurhanbungalov.com/foto.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tam bir aşk yuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: aga aga diyip duruyonda kızım ben ya:D neyse ne zaman gidiceksiniz yarın öbürgün dersen çoğu tesis dolu yalnız 4,5eylüle kadar bazıları eylül ortasına kadr dolu. şuanda başka ucuz önerebileceğim alternatif yok üzgnüm aga sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben seni o fiyata bi otele gödereyim be 45ytl klimasız oha kazık ya.. ben sana 50ytl ye herşey dahil klimalı denize sıfır bi tesise göndereyim ama temizlik ve yemek konusunda çok iyi değil söyliyeyim.kuşadasında otel 3yıldızlı onda yer var şuanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hitler verdiğin yerin denizi boktan aga.. bence gitmişken olyposa gidin uzak muzak otobuste berabersiniz, sevgiliyle otobus yolculugu da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar