Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatil için..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşla bungolow evlerinde kız arkadaşım ile birlikte tatil yapmak istiyoruz , daha önce bungolow evlerinde tatil yapan kişiler bize tavsiye' de bulunabilirler mi ?

Şimdiden Teşekkür Ediyorum..
Mesaj tarihi:
yani demek istediğim tavsiye , neresi yani mekân olarak ? :S bu arada sigara içmiyoruz :)

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:35 tarihinde, hitler- tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:51 tarihinde, hitler- tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi bütçe az , çünkü yurt dışına falan çıktım .. yani 2 kişi 400 - 450 ama 2 gün kalcaz 3 de olabilir max.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:49 tarihinde, hitler- tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hmm ben sana olimposta ağaç evleri öneriyorum ozaman.. hem ucuz denize yakın bol aktivitesi var (rafting,kanyon yürüyüşü,dağa tırmanış,gece ateş başında şarkılar vs..) yarım pansiyon
Mesaj tarihi:
aga aga diyip duruyonda kızım ben ya:D
neyse ne zaman gidiceksiniz yarın öbürgün dersen çoğu tesis dolu yalnız 4,5eylüle kadar bazıları eylül ortasına kadr dolu. şuanda başka ucuz önerebileceğim alternatif yok üzgnüm
Mesaj tarihi:
aga nolcak ben kız arkadaslarıma da aga , kanks diyorum :)) neyse seni tanımıyorum bile =) kusura bakma.. ya yok ya biz aradık tel ile boş yani yerler.. gideceğimiz bir yer var gerçi günlük 45 ytl tek kişi hani daha uygunu varsa daha fazla kalırız diye diyodum ben.. 45 sanki fazla geliyo bana yarım pansiyon+klimasız 45 klimalı 50 =)
Mesaj tarihi:
said:
aga aga diyip duruyonda kızım ben ya:D
neyse ne zaman gidiceksiniz yarın öbürgün dersen çoğu tesis dolu yalnız 4,5eylüle kadar bazıları eylül ortasına kadr dolu. şuanda başka ucuz önerebileceğim alternatif yok üzgnüm

aga sorry.
Mesaj tarihi:
ben seni o fiyata bi otele gödereyim be
45ytl klimasız oha kazık ya..
ben sana 50ytl ye herşey dahil klimalı denize sıfır bi tesise göndereyim ama temizlik ve yemek konusunda çok iyi değil söyliyeyim.kuşadasında otel 3yıldızlı onda yer var şuanda :)
  • Yeni Oluştur...