ivy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çok zor tecrübe ile kanıtlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 dedim ben şimdi diyosunuz uzun mesafeli ilişkiler hep bitiyo. ulan kısa mesafeli ilişkiler de hep bitiyo? Hatta daha çok bitiyor. Tabi bu kısa mesafeli ilişkilerin daha çok olmasından kaynaklanıyor ama sonuçta onlar da çatır çatır bitiyor hehe. Demek ki sorun mesafede değil. Ha zor tabi, sonuçta özlemek ve o insan başka bir yerdeyken her gün msnden telefondan ona ulaşmaya çalışmak yerine orda kendine ait bir ortam ve hayat oluşturmak zor. Ama bazı arkadaşlar hep kavga edersiniz falan demiş de, yan yanayken de hep kavga eden modeller bol bol mevcut, o da mesafeden bağımsız :) Buarada ilişki derken tabi kısa mesafede başlayıp uzun mesafeye giden ilişkilerden bahsediyorum. Uzun mesafede başlayabilen ilişki olmuyor genelde. Ben sana diyeyim arada mesafe olursa bence her akşam msn ve telefona sarılmayın. Şimdi diyeceksin ya birbirimizden koparsak? Amma velakin dediğim şeyi yapmazsanız, özellikle kız arkadaşın zarar görecek. Yani gittiği ortamda hep sana sığınacak, orda ne bir çevresi olacak ne birşeyi, arkadaş edinip dışarı gidip gezmek yerine her akşam msne gelecek senle konuşmak için. Ve çok büyük bir ihtimalle bir süre sonra bu yüzden içi baya daralacak bunalacak. Diğer şekilde de senden kopup başka bir insana yönelir ve ondan hoşlanırsa zaten yapacak bir şey yok, kızı odasına kapatıp orda herkesten saklayacak mısın zaten? Dediğim gibi bence msn ve telefon olayının cıvkını çıkarmamak önemli bir nokta. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 başarıcam ulen, düğünüme de sizi çaarıcam nappeeer diye göbek atçam karşınızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu arada kız arkadaşın demişin, "ben erkeğim " diye bi ibare kullanmadım ki kız arkadaşım varmış muamelesi yapıonuz sabahtan beri, neyse çok önemli değil sonuçta msjınızı alıyorum ama en sonunda dayanamadım açıklığa kavuştiriim dedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ya ne fark eder erkek arkadaşın olsun. dediklerim cinsten bağımsız. neden kız arkadaşın dedim çünkü burda analoji kurabildiğim bir arkadaşım var benim. kendisi kız ve yurt dışına gitmişti zamanında ve ben onun yaşadıklarını ve bana anlattıklarını aktardım sana az biraz, ondan otomatikman kız dedim [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bence git kıza açıl abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aha öğüt botu geldi sevgili lafını gördüğü her konuya aynı şeyi yazıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ardeth, onun uzak mesafe ilişkisine bakış açısı da senin dediin gibi . onu aramam onu bayıyomuş, yani tam olarak bir ilişkimiz yok şu anda uzakta olduumuz için falan dedi ama, sonra rölantiye aldım dedi. neyse bi sistem kurmaya çalışıorum onu fazla hatırlamamak için neyse saolun hepiniz işte. kapattım konuyu. sıkıldım içim daraldı , fenalaştım ayrılık sonu die rüyama da girer şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lam bi de eski zamanları düşünsenize.. said: güzin abla, se'gilim bolu beyi keramettin bey, avusturya-macaristan sınırında görevlendirildi. gidiş bile 4ay sürüyor. sanıyorum 4-5yıl göremeyeceğim. ne yapmam lazım. imza:vasfiye hanım sevgili kızım, o herif seni çek güzelleriyle aldatır. sen bi kendine bak, bir de eva herzigova'ya! eh adam haklı zaten. 4-5yıl göremeyeğin ilişkiden hayır mı gelirmiş? sesini duyamayacaksın, elini tutamayacaksın, beline sarılamayacaksın.. yarın öbürsü gün keramettin bey sana "boşol x3" yazılı bir mektup yollar bak. Bence sen Mısır'da ikamet etmekte olan Şehzade Şeyhmuz'a yönelmeye başla hafiften.. yol zaten 4ay sürer, kar mevsimi gelmeden torosları geçersen o da.. o zamana kadar keramettin bey kesin senden ümidi keser. imza:güzin ablan her neyse, diyeceğim odur ki; internet var, telefon var.. deneyim şansınızı. olmayacak büyük ihtimalle ama yine de gideceği yere kadar gitsin. inceldiği yerden kopsun.. keza ölümden öte köy yok... atasözü ve deyimler sözlüğü gibi oldu ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 eheh güzel olmuş, tribute to güzin abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 3-4 ay sonra bu durumda olacam, bakalım nasıl olacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 teh, giden erkekse bi de rölantiye almışsa 12/13 bitmiş demektir. tecrübeyle şabit. üzülme.. ayrılma ama çok şey de bekleme, hayal kırıklığına uğrama sonra, alıştır yani kendini.. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:36 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 @Ardeth eheh nerden bildin abi otomatiğe bağladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar