Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Arkadaşlar vista x64 yükledim ve biraz browser araştırması yaptım. Bildiğiniz gibi firefox işlemciyi baya zorlayan bir sistem. Açık kaynak kodlu olduğundan 64 bitinin olacağını düşündüm. http://www.vector64.com/WindowsBuilds.html Yukardaki adreste Bon Echo adında firefox tekrar derlenmiş ve 64bit olarak çalışıyor. Sürüm olarak 2.0.0.5 gözüküyor. Tabi tek dil ingilizce. Ayrıca bir de http://www.mozilla-x86-64.com/ adresinde sanırım daha az güncellenen bir dağıtım bulunmakta. Öyle paylaşmak istedim. Belki birilerinin işine yarar 64bit browser kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 64-bit işletim sistemi kullanma, ben o hatayı yapmıştım, işe yarar yazılım bulmak çok zor, bazı device'ların driver'ları bile bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben sistem olarak bütün driverlarımı buldum. Hiçbi sorunum yok. Vista x64 Türkçe Ultimate sistemim. Memnunum, zaten bütün x86 programları windows bir emülatörü ile çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bende 64bit gentoo gnu/linux kullanıyorum.Flash plugin'i dışında öyle büyük bi sorun yaşamadım. Çıksa da farketmez biz die hard 64bitciyiz!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Evet o flash sorunu bende de var neden acaba nasıl çözecez ki :/ Bir çözümü olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 flash sorununu çözemezsiniz :) çünkü 64-bit için flash yok :( benim 32-bite dönme nedenlerimden biride oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Obaa yalnız şimdi test ettim, dual core 2.6 2gb ramli makinam var, firefox 32bitte 10 sekme açınca yeni sekme açarken kasardı, şimdi 20 sekme açıyorum yeni sekme açıyorum siteleri geziyorum hiçbir kasılma yok :) 64bitin gözünü seveyim :) Flash da olmayıversin flash neymiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar