The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 beyler kafayi yiyecegim Ne zaman bilgisayar a bisi olsa bu devldr kapanmiyo xp yi kapatirken Acaba bir tur virusmudur yoksa yanlis editlenmis bir program kalintisimi Siliyimmi silmiyimmi, Isin kotusu Xp ye hepten formati aticam da bu xp nin uzerine en az 40 tane patch yukledim microsoft un sayfasindan onlar gidecek Ugras allahim ugras. Offff Offf[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hop beyler biri sole bole desin yaws[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar