Belphegor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bugün boşum ve yayın yapmak istiyorum ip ve şifreyi biri özelime yollarsa ve saat kaçta yapacağımı yapabilirim.[hline]Belphegor's Playlist
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 pepelek is no more its paticik fm man[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
can Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 I think, it should have been paticik efem.. Am I right? lol[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 so what are they going to the underneath your hearth[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Öne çıkan mesajlar