Belphegor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bugün boşum ve yayın yapmak istiyorum ip ve şifreyi biri özelime yollarsa ve saat kaçta yapacağımı yapabilirim.[hline]Belphegor's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 pepelek is no more its paticik fm man[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 I think, it should have been paticik efem.. Am I right? lol[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 so what are they going to the underneath your hearth[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar