Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Error: CL_ParsePacketEntities: End of Message diyor OK demek zorunda kalıyorum :( Sadece Multiplayer dayken böyle yapıyor.. Ekran kartının sesin,bir yığın şeyin özelliğini değiştirdim yine yaptı :( Bilen var mı?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
denderman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 oyunu winace ile mi kurdun yoksa kendi setup.exe si ile mi? .ace den açıp kurduysan onlar beta, setup ile kurulanından edin. setup.exe ile kurduysan da gamecopyworld.com da ja nocd yamaları arasında fixed exe #2 şeklinde olanın bul, kur, geçmesi lazım.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=29095 yok,bundanmış :) umarım hallederim Sağol yinede..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mumicim surdan dosyayi indirip patch yapicaksin game files dakileri game files a dierini klasörün içine oke?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar