Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Sezer'i de vuracaktım"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvmsnbc.com/news/415450.asp

Açılmamış bu konuda bir başlık, halbuki günün en önemli olayı bence.

said:
Arslan "Danıştay saldırısı Allah'ın dinine, Müslümanlara, peygamberlere yapılan alçakça saldırılar nedeniyle yapılan bir operasyondur" diye konuştu ve "Yakalanmasaydım Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i de bu gerekçelerle öldürecektim" dedi.

Arslan ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve Jandarma eski Genel Komutanı Şener Eruygur ve bazı medya patronlarına da bu yönde açıklamalarda bulundukları gerekçesiyle suikast hazırlığında olduğunu söyledi.

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 00:19 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Emin Çölaşan;

said:
"istanbul'da cumhuriyet gazetesi'nin bombalanmasında, göztepe'de yapılan "camiye evet" mitinginde o var. diyarbakır'daki şeriat mitinginde yine o var. son vukuatı danıştay baskını! fırsat bulsa yök'ü de basacakmış.

buna karşın islamcı medya ve özellikle fethullah gülen'in yayın organları haykırıyor:

"provokasyon... bu adam içki içermiş, namaz kılmazmış... bizden değil... kışkırtmalara kapılmayın... saldırgan ülkücü... derin ilişkiler!.. "

bu işi derin devlet yaptı-yaptırdı demeye getiriyorlar!"

recep tayyip erdoğan: "bu iş başörtüsüyle ilişkili değil. susurluk, küre, sauna bağlantıları var! saldırı iktidarımıza yöneliktir."

mehmet ali şahin: "saldırıda gladyo türü bir yapılanma var. sürprizlere hazır olun!" (hazır olduk ama bir şey çıkmadı!)

bülent arınç: "saldırıdan siyasi rant devşirmeyin."

cemil çiçek: "olayın türbanla bağlantısı tespit edilmedi."

Burda da huun ve horace'in ağzından konuşanlara cevap vermiş:

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=4486237

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:45 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben feto hoca için adam öldürsem feto hocaya sevgiler diye bağırmam

Öyle bağırmasan bile sorgudayken anüsüne girip çıkan yoğun cop trafiğinden itiraf etmek zorunda kalırsın merak etme.. Arslanı bayağı sorguladılar(!) ama emekli askerlerden oluşan yakalanan örgütle bi alakası olduğunu söylemedi
Sosyal ağlarda paylaş

Negzel, cumhuriyet gazetesine atılan bombaların seri numaralarını da yazsana. Ya da Ankara'da benim eve 500 mt uzakta basılan Atabeyleri falan. Saunada bulunan MGK kararlarını da anlatsana.

Fetocudur, İslamcıdır sen iddia ediyorsun; kuvvacı paşaların maşasıdır diye de ben iddia ediyorum. Sonuç: Emin abimim yazısı kanıt olarak ele alınırsa ben hatalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

İşkenceci polislerimize sevgiler saygılar buradan
Onun dışında adamın ne için yaptığını bilmemiz imkansız diye düşünüyorum.Türban gibi gözüküyo ama durmadam fetocuyum ben diye gezinmesi çok garip.Sonuçta elimizde doru düzgün bilgi olmadan konuşan tartışan birbirine düşen bizler birde olayları bilipte susan pis pis sırıtan pislikler var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...