DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 SALIVA - Saliva (2001 debut album) CREED - My Own Prison (1999 - bonus track ‘Bound & Tied’) FATBOY SLIM - Halfway Between The Gutter & The Stars (2000) TRANSGLOBAL UNDERGROUND - Yes Boss Food Corner (2001 - Digipack) EMINEM - The Eminem Show (2002 - Acilmamis) 3 DOORS DOWN - Away From The Sun (2002 - Acilmamis) OASIS - Heathen Chemistry (2002 - Acilmamis) MACY GRAY - On How Life Is (1999 debut album) MACY GRAY - The ID (2001 - Acilmamis) MACY GRAY - The Trouble With Being Myself (2003 - Acilmamis) SPACEMONKEYZ VERSUS GORILLAZ - Laika Come (2002 - Digipack) AEROSMITH - Young Lust / The Aerosmith Anthology (2001 ‘greatest hits comp. Double CD) AEROSMITH - Just Push Play (2001, bonus track ‘Face’) ROB DOUGAN - Furious Angels (1998-2001 - Acilmamis) 50 CENT - Get Rich Or Die Tryin’ (2003) (hed) PLANET EARTH (HED-PE) - Broke (2000) THE CATHERINE WHEEL - Wishville (2000) KID ROCK - The History Of Rock (2000) ROGER WATERS - Flickering Flame (Limited edition/released, unreleased, demo comp. - Acilmamis) SUM 41 - All Killer No Filler (2001) ALICE COOPER - Brutal Planet (2000 - Acilmamis) SNOOP DOGG - Paid Tha Cost To Be Da Bo$$ (2002 - Priority edition) LAMB - What Sound (2001) BRUCE SPRINGSTEEN - The Rising (2002 - Acilmamis) Alakam yokh burdaki gruplarla ve eger ilgilenenler varsa yararlansin gidipte 30milyon bir orjinal cd ye bayilmasin diye satmaya karar verdim. Cd basina 10milyon istiyorum hepsi orjinaldir , kimisinin yaninda acIlmamish olduguda yaziyor zaten.Acilanlarda sadece 1 kere falan muzik setine girmishtir heralde.. Elimde bunun gibi bir suru gereksiz cd daha var , eger aradiginiz ilgilendinginiz birsey varsa benden cikma sansi yuksek..Eger Istanbul disinda oturuyorsaniz postayla gonderebilirim , cd dIsInda extra bir masraf odemenize gerek yokh.Yani shipping free kIsaca :) E-mail yada pm`den ulasabilirsiniz.E-mail tercih ederim cunku surekli bakamiyorum forumlara. [email protected] ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar