OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 * Arkadaşlar Telnet komutlarını öğrenebileceğim bir site biliyormusunuz? * Bildiğiniz komutlar varsa yazarmısınız?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Chat oLayI mI? waLLahi biLiyodum ama hepsini unuttum[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yanlış zamaaan yanlış insaan...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yaw ne chat 'i. Yardım!!!!! help me!!!!![hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 http://mcclayn18.sitemynet.com/telnetkomut.htm http://www.godoro.com/Divisions/Ehil/Mahzen/General/Networks/txt/html/document_NetworkTelnet.html google dan çıkma [hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 11 October 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bu arada www.google.com çalışmıyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bu komutlar işe yaramıyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 HELP MEEEEEEEE!!! :([hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ne komutu istiyorsun solesen oturp burda telneti anlatmasak bastan bu arada kuck bir not mumkunse shelle baglan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ne yapacaksın bilgim yok owner onun için sadece BiLGi AMAÇLI koyuyorum. vaktiyle banada lazımdı =] ls Dizinde bulunan herşeyi listeler. ls -a Gizli dosylar ve dizinlerle beraber listeler. ls -l Bütün dosyları boyut ve tarihini göstererek listeler. tar -zxpf Uzantısı tar.gz olan sıkıştırılmış dosyaları açar. tar -xpf Uzantısı .tar olan dosyaları açar. gunzip Uzantısı .gz olan dosları açar. cp Dosyayı kopyalar. mv Bir dosyayı başka bir dizine taşımanızı sağlar yada dosya adını değiştirir. mkdir Yeni bir dizin oluşturmanızı sağlar. rmdir Belirtilen dizini silmenizi sağlar. rm Dosya silmenizi sağlar. rm -rf Dizin silmenizi sağlar. cd Belirtilen dizine geçmenizi sağlar. cd .. Bir üst dizine geçmenizi sağlar. cd ~ En üst dizine çıkmanızı sağlar. pwd O anda bulunduğunuz dizini görüntüler. pico Belirtilen dosyayı text editör ile düzenlemenizi sağlar. ftp Belirtilen siteye FTP bağlantısı sağlar. lynx Belirtilen siteyi görüntüler. df Harddisk istatistiklerini gösterir. quota Disk kullanımınızı gösterir. uname İşletim sisteiminin durumunu gösterir. whoami Kendi bilgilerinizi gösterir. who Sunucuya bağlı olanları gösterir. last Hesabınıza yapılan en son bağlantıyı gösterir. whereis Belirtilen dosyanın nerede olduğunu gösterir. BitchX IRC programını çalıştırır. mail Postalarınızı kontrol eder. ps -x Sizin çalıştırdığınız işlemleri gösterir. ps -a Sunucuda çalıştırılan tüm işlemleri gösterir. ps -ux Çalıştırılan işlemlerin CPU/RAM kullanımıyla gösterir. kill Pid numarası verilen işlemi durdurur. kill -9 Pid numarası verilen eggdrop işlemini durdurur. killall Belirtilen program türündeki tüm işlemleri durdurur. whatis Belirtilen komutun açıklamasını verir. man Komut hakkında yardım görüntüler passwd Shell hesabınıza girerken kullandığınız şifreyi değiştirmenizi sağlar. vhosts yada vhost Sistemde bulunan vhostları (virtual host) listeler.(BNC için kullanabilirsiniz[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Çok saol dostum....[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar