Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Msi yeni bir board aldim tek bir İDE cıkışı var boardün durum böyle olunca da tek bir sürücüyü takabiliyorum ankarta yani elimde cd-rom. cd-writer. dvd rom var fakat sadece bir tanesini takabiliyorum hepsini bir takmak için yapilabilecek birsey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bi dvd writer alsan olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok elimdekilerle birsey yapamiyorum yani yoksa yeni parça alacak olduk mu Sata bi Hdd alınır sorun büyük bir şekilde cözülür :D ben hic bir parca almadan yani sadece kablo yardimi ile filan yapamas miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ne kadar iyi çalışır bilmiyorum ama, pcı slota takılan ide kartları vardı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hdd yi ide nin ilkine cd/dvd yide 2. takınca olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tamam da tek ide var :( 3 başlı ide kabloları bir tanesi anakarta dieri hdd ye dieri de dvd ye takiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar