Molto Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bir oyuna no-cd crack bulmaya uğraştım bugün, yolum o tarz şeyler bulunan birkaç siteye düştü ama çok da pislik yerler değillerdi, herneyse ben yine de işim bitince AVG antispyware programıyla bilgisayarı bir taradım ve sakıncalı objeleri sildim. Fakat saatler sonra bugün daha önce oynadığım bir oyun açılmamaya başladı, şu likayet gönder ya da gönderme seçeneği olan hatayı verip duruyordu. Ben de bilgisayarı yeniden başlatayım dedim. Bu sefer de windows açılmadan önce windowsu nasıl başlatayım diye sordu, normal bailat diyince bilgisayar tekrar başlıyordu, safe modda başlat diyince system32 klasörünü tarayıp yine yeniden başlıyordu ben de biosdan hard disklerin boot edilme sırasını değiştirdim ve artık windows normal bir şekilde açılıyor. Niye böyle birşey oldu anlamadım. Bir fikri olan? Bu arada no-cd crack yasal birşey lütfen mesajımı silmeyin ya da beni banlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 crackler yasal olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 no-cd crackler yasal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bence yasal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar