Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağdan soldan geliyorlar..

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kimin haklı kimin haksız olduğunu sölemek için önce aileyi tanımak lasım,babası özel okula gönderdiğine göre hesabınıda yapmıştır,maddi açıdan belki biraz zorlanırlar ama şöle bi düşüncede olabilir,oğlanı yollayalım özele,parasınıda ben veriyorum nasılsa en ufak bi yanlışında ezerim o kadar para veriyorum bu eşş.ek :) hala yaz okuluna kalıyo,kısaca özetle parasını ben veriyorum benim sözümden dışarı çıkamaz düşüncesi,bizimkilerde bu vardı mesela.

Yazdıklarını okuyunca benim bi kaç seneki halim geldi aklıma,bende ankarada bi özel üniye gittim hemde istemediğim bi bölüme,hazırlığıda yaz okulunda geçtim,ingilizce altyapım okula başladığımda 0 a yakındı,ha yaz okuluna kalınca noldu peder 1 ay surat yaptı bende bişey diyemedim tabi sonuçta okulun parasını o veriyor,baktımkı en ufak bişeyde okul olsun başka konular olsun bana patlıyolar dedim ben okulu bırakıyorum dedim ertesi sene öss ye girdim ktü bilg. programcılığını kazandım taa Gümüşhanede :),zaten tek istediğim bölümdü,bide aileden uzaklaşmak istiyodum,2side oldu,ha ailden uzaklaşmak iyi oldu,hemde hayatı az da olsa tanımış oldum yedim kazıkların haddi hesabı yok :).

tabi bizim aile biraz farklıdır,en ufak bişey hemen kavga konusu olur,her olay büyütülür stress yapılır v.s.,ee tabi bende bi yerden sonra dayanamadım kaçtım uzaklara:).
Seneye okul bitiyo sonra, 4 senelik herhangi bi bölümü bitirip askerlik ,iş öle uzayıp gidecek bi aksilik olmazsa.

stajımı yaptığım yerde bilgi işlemde 2 aydır çalışıyorum,sabah 7 de kalkip akşam 7 de eve geliyorum,bırak bilgisayarı açıp oyun oynamayı yarım saat gazete 1-2 saat tv izleyip yatıyorum,anca hafta sonu boş oluyo onuda bilg. başında geçirmiyorum zaten.
Yani ilerde bi işe girersen çalışma tempon yaklaşık böyle olacak.Şimdiden alıştırman lazım kendini:).

Bence ailenle çok büyük sorunların varsa dışarda bi üni yaz,hem sen rahatlarsın hem ailen seni özler sana karşı daha anlayışlı olurlar,bi an öncede kendi maddi olanaklarını yaratmaya bak,çünkü babanın eline baktıkça ona karşı bişey söleme hakkın pek olmuyo,benim için öyleydi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...