Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=psldE5Ms4J0 [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:44 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Güzel olmuş tebrikler Tek birşey var,baştaki solo gitar biraz takılmış bazı yerlerde. O kısmı neden diğer arkadaş çalmadı? (son soloyu çalan) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:55 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ya arkadaş da solo çalmak istiyo , 3 ağustosta konser var ona hazırlanıyoruz şu an ben zaten çalıyorum onu o yüzden o son anda da değiştirilebilecek bişey olduğu için ben çalmadım yani aslında bunlar çalışma videoları
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vokal haricinde gayet güzel olmuş görüntü kaliteli olsa daha süper olurmuş ya önemli olan çalabilmek:)
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Evet vokal de olmamış sanırım ama Vallahi bleeding solo gitarda çok sağlammışsın
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bleeding sen o body salonundan fırlamış lead gitaristmisin videodaki :) eger oysan gayet iyi...
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vokal malesef olmamış elemanın sesi çok ince, veya çok ince söylüyor şarkıyı ... sondaki soloyu sen çalmışsın galiba. ama güzel olmuş o, hatasız ve temiz. devam bu yolda başarılar ayriyetten.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 grubun ismi yurttan seksler korosu mu gercekten? değiştirin bence ya. sırf senin solo için katlandım valla işkence gibi geldi bana :/ davul vokal falan çok kötü.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ehe! Benim gitardan ilk defa başka birinde daha gördüm. edit: yoruma gelince; davulcuyu hiç sevmedim, metronom bozuk geldi sanki hepinizi o etkilemiş de cover olsun diye yapmamışsınız gibi geldi o yüzden dedim. baştaki soloyu atan gitarist evet biraz takılmış fln ama onun dışında pekte kötü bi yanı yok. basscı hakkında yorum yapamıyorum solist hiç gitmemiş bence ve hiç rahat degil söylerken, biraz rahat olsa ve bağırsa çekinmeden daha iyi olabilir belkide. sana bi yorum yapmaya gerek yok, sağlam atmışsın son soloyu işte... geriside iyi zaten =) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:56 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ]
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Davul ve (özellikle vokal) falso veriyor ama gayet güzel, gitarlar özellikle. Bir de kardeşim hareketlenin biraz, liseli serap gibi durmuşsunuz ehaha.
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Yorumlar için sağolun , davulun biraz hızlanma problemi var haklısınız , vokali ben beğeniyorum biraz cep telefonu kaydından dolayı kötü geldiğini düşünüyorum biraz tizleştiriyo çünkü bakalım canlı nasıl olacak 3 ağustosta konserimiz var da :)
Öne çıkan mesajlar