SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Nassı multi oynicaz elemanlar taktikler neler konuşalıkm biraz anca oynayabildim yaw ekran kartım kaldırmıoyordu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 çok oynamadım ama uyguladığım taktik türkleri seçip gunpowder age de top ve yeniçerilerle dalmaktı adını unuttum asker veren bi wonder var onu dikersen yeniçeri veriyor colossus gibi bazı wonderları dikmek farz zaten[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 TAktyık maktık yon oyunda fast clıcker olan kazanıyor. Neden Level Inatla bu oyuna o kadar yuksek puan verdı anlamıyorum (Hos AOM ye de neden o kadar yuksek puan verdı onuda nalamadım oda kabız bı oyundu ne varsa WC de var).[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 AoM mi RoN mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 RoN oyle cok ıyı bı multı oyund egıl bence tutmaz da pek bı mutlı oyun ıcın cok yavas ama ıllakı oynıcam dıyosan almanlar ruslar super.. hıc secmedıysen mutlaka sec bıtek acılma ekranını gor yeter... turklerde ıyı ama enlıghtment age cıvarı gunpowder age ve enlıghtment age deyken delı gıbı yenıcerı ve top basıyosun saldırıyosun.. ayrıca asılmılatıon %200 hızlı fln fılan[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bu nükleer füze efekti harbi harika olmuş, süper yaw çok zevkli 100 asker mı ne basmıstı pc 30X3 erden bi koydum uçtu herifler jhehehehehe çok pisligim annem yanıma "oglum yazıktır nükleer füze" diyo ben piskopatca gülüyorum NIAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar