Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl hat kopması

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Sürekli netim kopar oldu. Kopuyor belli bi süre sonra tekrar geliyor.
o sure ıcersınde modemdekı DSL ısıgı yanıp sonuyor veya hiç yanmıyor.

BAzen net gıdıyor saatlerce gelmıyor bazen 5dk da gelıyor. Sonra tekrar kopuyor vs vs.

Telekomu aradım beni bi kroya yonlendırdıler(evet kroydu) adama evdekı hat duzenegını anlatana kadar canım cıktı. Önce splitter takılımı? takılıysa ondandır dedi, takılı olmadıgını soyleyınce takman lazım dedi ne dedigini kavramaya calısırken, sonunda voltaj dalgalanmalarından kaynaklandıgını soyledi. ve bana Regülery almamı söyledi, evet aynen bu şekilde hecelettim anlamadıgım için ne dedigini. Regülery nedir ben bilmiyorum bilen varsa beri gelsin.

Kısaca bu kopma olayını yaşayan şahıslar varsa nedendir bu? cozumu nedır vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

adam ısrarla regülery dedi baya harf harf hecelettim. eahueh

telekom degıl sanırsam sorun zira bizim yapabılecegımız bısı yok desibel degerınızde sorun yok dedi. bı problem gozukmuyo hattınızda sizin voltajlardan kaynaklanıyodur dedi.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:06 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

regülery neymiş harbiden hehe modem için değilde güç korumalı priz alabilirsin ups e para bayılmak istemiyorsan.Dalgalanmaları engeller.
Splitter var dem.Telekom dışında olabilecekleride söyliyeyim.hattan modeme gelen kabloda bir kopukluk olabilir pinlerinde veya kablosunda veya hattan gelen bağlantı yerlerinde .Splitter yoksa splitter gerekli yoksa her ahizeyi kaldırdığında veya birisi evi aradığında kopacaktır bağlantınBaktınki bunları deneyip test ettin kesinlikle tt yani adamlar gg gelip apartmandaki kablolarıda bi denemeleri lazım ek olarak
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöle

salonda ki hat(aynı hat) duvardan cıkıyor splitter ile 2ye ayrılıyor biri ev telefonuna biri fax a gidiyor

benım odamdakı hat(aynı hat) duvardan cıkıyor dırekt benım modeme gırıyor.

2 hatta aynı numarada aynı yanı

Bu bı sorun yaratmadı yaklasık 5-6 aydır boyle kullanıyordum hıc bı sorun yoktu ıste bı anda kopmalar kesılmeler başladı.

gidip yeni bir REGÜLERY alacagım sanırsam...
Sosyal ağlarda paylaş

bende senelerdir kopma problemi var. link yanıyor ama internet yok, reset atıp geçiyordum, ta ki geçen haftaya kadar. bikaç gün süren araşmanın sonunda sorunun kendi portlarında oldugunu kabul ettiler ve teknik servise yonlendirdiler. ordaki "teknisyen" de ellerinde yeni port olmadıgını bir ay içinde gelecegini buyurdu. adsl işkencesini (ki zamanında çok saçımı başımı yoldurtdu) çıktıgı ilk bir ayında aldıgımdan oturu bana verilen port tırt ezik dandik mal bir port anladıgım kadarıyla. adamın yaptıgı açıklama "yani bilmiyorum yanından biri geçerken bile kopuyor olabilir"di. peki dedim kapadım. bütün portlar ttnin elinde olup kafasına gore ozel firmalara dagıttıgındandır ki bir rekabet ortamı oluşmadıgından bunların osurdugunda düşen portlarına, iki artçıda bir kopan kablolarına kalıyoruz. evet içimi dokmek için senin topicini kullandım sakıncası yoktur umarım işte boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...