BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Sürekli netim kopar oldu. Kopuyor belli bi süre sonra tekrar geliyor. o sure ıcersınde modemdekı DSL ısıgı yanıp sonuyor veya hiç yanmıyor. BAzen net gıdıyor saatlerce gelmıyor bazen 5dk da gelıyor. Sonra tekrar kopuyor vs vs. Telekomu aradım beni bi kroya yonlendırdıler(evet kroydu) adama evdekı hat duzenegını anlatana kadar canım cıktı. Önce splitter takılımı? takılıysa ondandır dedi, takılı olmadıgını soyleyınce takman lazım dedi ne dedigini kavramaya calısırken, sonunda voltaj dalgalanmalarından kaynaklandıgını soyledi. ve bana Regülery almamı söyledi, evet aynen bu şekilde hecelettim anlamadıgım için ne dedigini. Regülery nedir ben bilmiyorum bilen varsa beri gelsin. Kısaca bu kopma olayını yaşayan şahıslar varsa nedendir bu? cozumu nedır vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 regülator onun adı sorunun adı da telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 adam ısrarla regülery dedi baya harf harf hecelettim. eahueh telekom degıl sanırsam sorun zira bizim yapabılecegımız bısı yok desibel degerınızde sorun yok dedi. bı problem gozukmuyo hattınızda sizin voltajlardan kaynaklanıyodur dedi. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:06 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 regülery neymiş harbiden hehe modem için değilde güç korumalı priz alabilirsin ups e para bayılmak istemiyorsan.Dalgalanmaları engeller. Splitter var dem.Telekom dışında olabilecekleride söyliyeyim.hattan modeme gelen kabloda bir kopukluk olabilir pinlerinde veya kablosunda veya hattan gelen bağlantı yerlerinde .Splitter yoksa splitter gerekli yoksa her ahizeyi kaldırdığında veya birisi evi aradığında kopacaktır bağlantınBaktınki bunları deneyip test ettin kesinlikle tt yani adamlar gg gelip apartmandaki kablolarıda bi denemeleri lazım ek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 şimdi şöle salonda ki hat(aynı hat) duvardan cıkıyor splitter ile 2ye ayrılıyor biri ev telefonuna biri fax a gidiyor benım odamdakı hat(aynı hat) duvardan cıkıyor dırekt benım modeme gırıyor. 2 hatta aynı numarada aynı yanı Bu bı sorun yaratmadı yaklasık 5-6 aydır boyle kullanıyordum hıc bı sorun yoktu ıste bı anda kopmalar kesılmeler başladı. gidip yeni bir REGÜLERY alacagım sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 regülery almadan modemi de bir kontrol et onun sağlam çalıştığından emin ol öncelikle.Onda da sorun olabilir.Bana pek regülery gibi gelmedi çözüm yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 nası kontrol edebılırım modemı? hala kopuyor net surekli adamlar biz bişi yapamayız dıyo pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 etrafında yakın bir arkadaşın varsa değişin bi süreliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tt kaynaklı bısey galıba bende de var paso gıdıp gelıyo bı gozum sureklı modem ledlerınde ama benım kesıntıler kısa surelı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 gittim 100 mılyon bayıldım ve bir REGÜLERY aldım taktıgımdan beride kesinti olmadı dogrumu dedı yoksa eleman ya vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ya bende de kopup durma sorunu var bi kaç gündür.. ben de modemde bişeler oluyo herhalde diyordum(hem usb hem ethernet i takıp bağlantıları köprülüyordum ondan bişeler oldu sandım) demek ki modemden değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 vala bılmıyom var demekki bişy burada zilyontane klima var herkes calıstırıyo hayvan gibi elektrık yuku oluyo. aleti taktıgımdan beri 5-6 saat oluyor daha kesilmedi. ama bellide olmaz zaman ilerledikce anlıyıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hmm evet haklı olabilirsin.. burda da çok elektrik kesilip duruyo ya da voltaj düşmesi oluyo. ondan da kaynaklanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bende senelerdir kopma problemi var. link yanıyor ama internet yok, reset atıp geçiyordum, ta ki geçen haftaya kadar. bikaç gün süren araşmanın sonunda sorunun kendi portlarında oldugunu kabul ettiler ve teknik servise yonlendirdiler. ordaki "teknisyen" de ellerinde yeni port olmadıgını bir ay içinde gelecegini buyurdu. adsl işkencesini (ki zamanında çok saçımı başımı yoldurtdu) çıktıgı ilk bir ayında aldıgımdan oturu bana verilen port tırt ezik dandik mal bir port anladıgım kadarıyla. adamın yaptıgı açıklama "yani bilmiyorum yanından biri geçerken bile kopuyor olabilir"di. peki dedim kapadım. bütün portlar ttnin elinde olup kafasına gore ozel firmalara dagıttıgındandır ki bir rekabet ortamı oluşmadıgından bunların osurdugunda düşen portlarına, iki artçıda bir kopan kablolarına kalıyoruz. evet içimi dokmek için senin topicini kullandım sakıncası yoktur umarım işte boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evt yine koptu 6 saatlik aradan sonra herif git al o aletten duzelir dedi aldık yine kopuyo yarın arayıp analarına bacılarına. kufur edıcem artık yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 black karşıyakada oturuyorum.aynı sorun bendede var sinir olmaya başladım arıcam diyorum hep.unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 genel bi sorun var herhalde.. sıcaklardan mı oluyo napıyo. bir de ülkedeki elektrik tüketimi çok fazla bu aralar, ondan da kaynaklanıyo olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 gunun belli saatlerinde patlama sorunu da var internetin, bi acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lol. bende de zırt pırt kopuyodu bi ara. sonra kendiliğinden düzeliverdi. 100 ytl oturmuş yani kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar