PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 arkadaşlar t shirt hell sitesinden 1 2 t shirt almayı düşünüyorum... 100 euroyu geçmeyecek bunlar yani gümrük vergisi alınmayacakmı? amerikadan gönderiyorlarmış heralde.Ne kadar kargo ücreti öderim? kaç günde gelir? birde daha önce bu siteden alışveriş yapanlar memnunmu yorumlarını yazabilirlerse sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 pati dedik bağrımıza bastık 9 dk dır cvp yok. hıh !!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 100 euro veya 1 adet sıkıntı olmaz ama fazlası atr den sorumlu gümrük memurunun vicdanına kalmış (yasa gereği sorumlu ve kararı verecek yetkili gümrük memurudur.) eğer atrn gümrük memuru tarafından incelenipte ticari bulunursa alamazssın (alırsında ce ve italat belgelerini alırsan sanayi bakanlığından :)) 1 ay önce 60 dolarlık bir paketimi ticari buldukları için geri çevirdiler. ama 2 tane tshirt'de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:54 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bişi olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 peki kargosuna ne kadar veririm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 4 tshirt getirttim ben tek seferde. toplam 30dolar shipping ödemiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Cok verirsin, 30 dolar civari bisey tutar iste. O salakligi ben zamaninda thinkgeek'ten siparis vererek yapmistim, icimde patlamisti hem o kadar kargo, hem de Amerikan boyutlari buyuk oldugu icin res robe gibi olmustu aldiklarim uzerime, giyemedim haliyle. ABD'den gelicek bi tanidin falan varsa onlara rica et, getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tmm saolun =) bakıcaz artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar