Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Selam, Konuyu bir tanıdığım için açıyorum. Bu konuda güzel işler çıkarabilecek birine ihtiyacı varmış. Sanırım bazı figürler için kalıp çıkartıp üretilmesi konusunda yardım talep edecekler. Ücreti ödenecek tabiki. Talip olursanız mevcut çalışmalarınızı bana gönderebilirsiniz. Benim bilgisayarımdan bakacak nasılsa ... tozluraflar at gmail dot com edit : ne figürü? gibi bir soru oldukça muhtemel sanırım. ellerinde çizimler var ama ne çizimleri bilmiyorum esasen. süs eşyası tipinde şeyler düşünebilirsiniz. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:26 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yaparsa kemikıl yapar gerisi yalan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben bizim okulun güzel sanatlar kulübünde biraz kille heykel yapma konusunda uğraşmıştım muhtemelen ben istediğini yapacak kadar yetenekli değilimdir ama istersen sana kulübün mail adresini vereyim bir de oraya sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar