Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grande Punto hakkinda bilgi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar , uzun arama taramalardan sora grande punto almaya karar verdim .. önerirmisiniz sakın alma mi dersiniz +larini ve - lerini söylerseniz çok sevinirim :) şimdide teşekkurler herkeze
Mesaj tarihi:
Çok sağlam arabadır , 4 e daldım tek başıma hepsini aldım vallaha maşallahı var level 70 arabadır.

EuroNcap almasa bile polis beyin ve de civar mahalle sakinlerinin bütün takdirini toplayan bu aracı şiddetle tavsiye ederim.

Kasanın sağlamlığı karşısında ABS , airbag , emniyet kemeri gibi kavramların fasa fiso olduğu güvenilir bir araçtır.
Mesaj tarihi:
Dar ara sokakların , ters yönlerin , bilimum trafik eşkıyası ve magandasının , frene basmayan hödüklerin , kaza yaptığını anlamayan hanzoların karşısında oldukça etkin bir günlük ulaşım çözümüdür.
Mesaj tarihi:
1.4 Otomatik vites ( Dizel değil ) otomatik viteste yokuş çıkmakta zorlanıyor. Manuele geçtiğinizde de bir süre inat ediyor.Ama şehir içinde gayet güzel bir araç .
Mesaj tarihi:
Arkadaş F2002 GP den inmiş heralde gitmiyor diyor. Piyasada bu segmentte 90 beygirlik dizel motoru olan başka araba yok be!

Bende Astra var aynı motor Astra'nın bile kasasını rahat kaldırıyor, GP'de de zorlanmadan yürüyor.

Fiat, GP ile ezber bozdu ve bundan böyle daha kaliteli araçlar üretmeye yöneleceğini gösterdi. Bence oldukça başarılı bir araba. Sadece göstergeleri hala ucuz görünüyor, kapı içi plastik kaplamaları iyi değil, döşemeleri yeteri kadar kaliteli değil ve konsol plastiği olması gerekenden biraz daha sert materyalden üretilmiş.

Bunun yanı sıra donanım seviyesiyle güzel bir araba.

Yakın bir arkadaşımda var 2006 model 1.3 Multijet 90 beygirlik versiyondan. Dynamik ve Spor paket'i flnda var sadece alaşım jantları yok ki GP'lerin %95'inde orjinal alaşım jant yoktur, velhasıl satıyor linki burada
Mesaj tarihi:
guvenlık acısından soyleyebılırım arkadasım 6 takla attı bu arabayla 4 kısılerdı arabada. sadece bırının kolu kırıldı dıerlerı aksamına taburcu oldular.
Mesaj tarihi:
said:
guvenlık acısından soyleyebılırım arkadasım 6 takla attı bu arabayla 4 kısılerdı arabada. sadece bırının kolu kırıldı dıerlerı aksamına taburcu oldular.

malesef ki güvenlik anlattığın şekilde ölçülen bir şey değil.
duruma göre değişebilir bir şey olup olmaması.
araç hakkında ise pek bilgim yok. 1 kere bindim, otomatikti. arkadaş kullanıyordu, gazı kökleyince gayet gidiyordu yani diğer bu segmentteki arabalara kıyasla.
Mesaj tarihi:
grande punto 1,4 75beygir dynamic versiyonunu kullanıyorum bir senedir.
Eğer şimdiki aklım olsaydı 90 beygirlik olanını almak için çabalardım.Arabanın pek ataklığı yok uzun yolda sollama yaparken ivmesi pek yeterli gelmiyor.En fazla 175km'ye çıktı daha da gitmedi zaten.

bunun haricinde hiçbir sorunu yok donanımı fiyatına göre çok güzel yol tutuşundan da memnunum oturaklı bir araba.
90beygirliği tavsiye ederim.
  • Yeni Oluştur...